• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 7 » Перемога Іллічівця-2
Перемога Іллічівця-2
17:51
Футболісти Іллічівця-два виграли другу поспіль гру у першості України серед команд другої ліги. На стадіоні Азовець друга маріупольська команда майстрів здолала опір лідера групи Б другої ліги команди Олімпік з Донецька. Результат поєдинка 2:1 на користь господарів поля.
На стадіоні Азовець Іллічівець - два приймав лідера групи Б другої ліги, команду Олімпік з Донецька. У цьому сезоні донецькі футболісти демонструють видовищну, результативну гру. Як наслідок, перед поєдинком у Маріуполі Олімпік мав стовідсотковий результат- шість перемог у шести зустрічах. Але на стадіоні Азовець гості отримали гідний опір від молодої маріупольської команди. На двадцять восьмій хвилині поєдинка Дмитро Швець надіслав м"яча у ворота гостей- один:нуль на користь господарів поля. Після перерви гості перейшли у вирішальний настіп, маріупольська команда, яка поступалася супернику досвідом, грала від оборони і майже стримала переможний результат, але на останній хвилині основного часу гри кращий бомбардир Олімпіка Вадим Шаврін рахунок таки зрівняв- один:один. Здавалося гра так і закінчиться внічию, але вже у доданий арбітром час Микита Гревцов забив у ворота донецької команди переможний гол- два:один на користь Іллічівця-два.
Ю. Керман - тренер: "Нас радует победа над лидером, она приятна, у нас 93- 94 г.р. и молодежь начинает давать результат. Это мариупольские воспитанники."
Після цієї перемоги Олімпік залишився на першому місці турнирної таблиці групи Б другої ліги. Іллічівець-два посідає сьоме місце, у підопічних Юрія Кермана три перемоги у сьоми зустрічах і дев"ять очок.
Ю. Керман: "Выделить никого не могу. Это коллектив. Мы отдали территорию сопернику, он укомплектован возрастными игроками. "
Наступну гру Іллічівець -два проведе на виїзді з ФК Полтава.


Просмотров: 784 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0