• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 06
Після першого етапу тридцять п"ятої багатоденної юнацької велогонки, присвяченої шістдесят сьомій річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників, лідерство захопили спортсмени з Казахстану. Але вже наступний другий етап привів до зміни лідера як у командному, так і у індивідуальному заліку.
Перший етап велогонки проходив за маршрутом Маріуполь- Ялта- Мангуш- Мелекіно- Маріуполь. Спортсмени стартували на площі Ленінського комсомолу, а фінішували біля пам"ятника морякам Азовської флотілії.
Возний - суддя: "Главным соперником гонщиков был ветер. Плюс ещё дождик. Сильнейшие- Казахстан и Украина. Они с явным преимуществом боролись на первом этапе. "
Переможцем першого етапу велогонки став представник команди Казахстану Тимур Казанцев. Він здолав сімдесят сім кілометрів за один час, п"ятдесят сім хвилин та тридцять секунд.
Казанцев: "Ехалось нелегко, соперники хорошие, дорога понравилась. Этап тяжелый, старалсчя, получилось, выиграл."
У командному з ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.09.2010

У спортивному комплексі Садко завершився перший попередній етап розіграшу Кубка України з волейболу серед чоловічих команд. За підсумками змагань, які тривали три дні, боротьбу за почесний трофей продовжать дві кращих команди.
У другий день змагань маріупольські волейболісти зустрілися з командою Автодорбуд з Донецьку. Господарі виграли дві перших партії, але у подальшому краще грали гості і остаточна перемога залишилася за донецькою командою- три:два. А харківська Юракадемія- два впевнено здобула свою другу перемогу, на цей раз над волейболістами Краматорська з результатом три:нуль. Отже перед заключним третім ігровим днем вже визначилися два колективи, яки одержали по дві перемоги та забезпечили собі вихід у наступний етап розіграшу Кубка України- це волейболісти Донецька та друга команда харківської Юракадемії.
О. Вертель - тренер: "Причина ясна, было бы странно, если бы прошли дальше. Не было сбора, подготовка полноценная не велась. С нами никак не определятся."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0