• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 6 » Волейбол
Волейбол
18:11
У спортивному комплексі Садко завершився перший попередній етап розіграшу Кубка України з волейболу серед чоловічих команд. За підсумками змагань, які тривали три дні, боротьбу за почесний трофей продовжать дві кращих команди.
У другий день змагань маріупольські волейболісти зустрілися з командою Автодорбуд з Донецьку. Господарі виграли дві перших партії, але у подальшому краще грали гості і остаточна перемога залишилася за донецькою командою- три:два. А харківська Юракадемія- два впевнено здобула свою другу перемогу, на цей раз над волейболістами Краматорська з результатом три:нуль. Отже перед заключним третім ігровим днем вже визначилися два колективи, яки одержали по дві перемоги та забезпечили собі вихід у наступний етап розіграшу Кубка України- це волейболісти Донецька та друга команда харківської Юракадемії.
О. Вертель - тренер: "Причина ясна, было бы странно, если бы прошли дальше. Не было сбора, подготовка полноценная не велась. С нами никак не определятся."
У заключний день турніру маріупольська команда грала з волейболістами машинобудівної академії Краматорська. Після трьох сетів господарі майданчика вигравали з рахунком два:один. Четверта партія стала вирішальною. На її початку краще грали маріупольці, вони повели у рахунку- вісім:три. Але краматорська команда потрохи скоротила відстань від суперника і нарешті зрівняла рахунок- двадцять:двадцять. Все ж таки останнє слово залишилося за волейболістами Маріуполя, вони виграли поспіль п"ять очок, перемголи у партії з рарунком двадцять п"ять:двадцять і взагалі у матчі- три:один. Тимченко - гравець: "С волнением не справляемся. Играем дома, волнительно. Соперник вроде слабее, но упорный, дал нам отпор. Третий день играем, много сил потратили, хотели выиграть."
Незважаючи на цю локальну невдачу, головний тренер команди Олександр Вертель впевнен у майбутньому маріупольського волейболу. Але для успішого виступу хлопцям потрібка підтримка всього міста, в першу чергу міської влади.
О. Вертель: "Ребята есть, полны желания. Нужну группы подготовки, надо набрать детей, будем работать, чтобы в Мариуполе был волейбол."
У останньому поєдинку Юракадемія- два перемогла Краматорськ-три:нуль і зайняла перше місце. На другому-донецька команда. Ці два колектива і продовжать боротьбу за Кубок України.
Олександр Капустян
Просмотров: 832 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0