• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 7 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
17:46
В палаці спорту Азовмаш відбувся перший міжнарожний юнацький турнір з греко- римської боротьби, присвячений пам"яті відомого маріупольського фахівця, заслуженого тренер України та заслуженого працівника фізичної культури та спорту Геннадія Узуна. У змаганнях взяли участь спортсмени з Росії, Білорусі та України.
У першому турнірі пам"яті Геннадія Узуна взяли участь двісті борців, яки визначали переможців та призерів у двох вікових категоріях. На килимі були представлені усі області України, а також спортсмени з Росії та Білорусі.
Денисенко - тренер: "Геннадий Узун- человек с большой буквы. Мне посчастливилось с ним тренироваться, дружить, работать. Это легенда спорта. Он воспитал плеяду борцов- чемпионов."
У ваговій категорії до п"ятидесяти кілограмів шістнадцятирічний Олександр Бондаревський з Харкова розпочав змагання з поєдинка з маріупольцем Ігорем Стеценко. Олександр вже десять років займається греко- римською боротьбою , а у цому двобої переміг суперника за очками.
Бондаревський: "Схватка была тяжелая, думал пройдет легче. Не все получалось. Тренировался два раза в день, надо первое место."
Але стати переможцем турніру Олександру Бондаревському не вдалося- в нього підсумкове третє місце, а переміг у цій ваговій категорії Кирило Мамаєв зі Стаханова. А маріуполець Костянтин Вахрушев тренується у Віктора Лозового у спортшколі Олімпік і виступає у категорії до п"ятидесяти чотирьох кілограмів. Його поєдинок з Михайло Яковлевим з Васильовки пройшов у запеклій боротьбі і приніс перевагу Костянтину. У перерві сутички йому допомагав своїми порадами тренер Іраклій Ломтадзе.
Вахрушев, Ломтадзе: "Удалось из настойчивости, уверенность должна быть, чтобы трусости не было, из-за этого и выиграл.Спортсмен хороший, будет бороться, хорошо учится в школе. Надеемся на него. ) Маріупольські борці зайняли на турнірі вісім перших місць, чотири чемпиони представляють Стаханов, два -Вугледар".


Просмотров: 970 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 4.5/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0