• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 3 » Олімпійський урок
Олімпійський урок
18:18
Cьогодні у п"ятидесяти семи загальноосвітніх школах Маріуполя за ініціативою національного олімпійського комітету України відбувся Олімпійський урок. У гості до учнів прийшли працівники управління фізичної культури та спорту, тренери та відомі маріупольські спортсмени. У загальноосвітню школі номер сім сьогодні завітали її колишні випускники, а нині відомі спортсмени- параолімпійці Олександр Комаров та Данило Чуфаров.
Олександр Комаров закінчив сьому загальноосвітню школу з золотую медаллю, потім вчився у гуманіратному університеті. Cmjujlys Олександр успішно займається плаванням. На чемпіонатах Європи та світу серед інвалідів він неодноразово завойовував медалі: "Я давно не был в родной школе, с самого выпуска, учеба, спорт- не получалось. Хороший был класс, дружный."
А Данило Чуфаров, до речі срібний шкільний медаліст, теж плавець, два роки тому брав участь у Паралімпійських Іграх у Пекині і став там срібним та бронзовим призером. Каже , що враження від перебування у Китаї залишилися у пам"яті на все життя: "В Паралимпийском движении запомнилось окончание Игр, всего этапа подготовки, 2 года готовились, новые ощущения. "
Паралімпійці розповіли учням про свої виступи на змаганнях та відповіли на їх запитання. Учень дев"ятого класу чотирнадцятирічний Михайло Шишин сам займається спортом, він кандидат у майстри спорту з дзюдо. Каже, поспілкуватися з відомими спортсменами - плавцями йому було дуже цікаво.
Шишин - кмс: "Интересно было послушать, для меня это пример, буду брать на заметку. Сам стараюсь достичь высот в спорте."
На цьому уроці учні дізналися про історію виникнення та розвитку олімпійського руху, символи Олімпійських Ігор, їх історію та участь українських спортсменів у цих змаганнях. Серед українців - чемпіонів та призерів Олімпіад- були і маріупольські спортсмени- Олександр Сидоренко, В"ячеслав Олійник, Олег Кирюхін та Сергій Балтача.
Благова: "Прежде всего это пропаганда здорового образа жизни, можно достичь многого через спорт. Многие дети этого не знают, не знают истории Олимпиад. "


Просмотров: 1075 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0