• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 28 » Туризм
Туризм
17:43
На річці Кальчик пройшли змагання, присвячені міжнародному Дню туризму. Маріупольські туристи- ветерани змагалися на байдарках та катамаранах та у техниці водного туризму .
Водний туризм має у Маріуполі давні традиції. До того ж у нашому місті є достатньо гарні умови для занять цим екстремальним видом спорту.
Миколайцева - гол. суддя: "У нас и в планете, на Тяжмаше был турклуб, много чемпионов СССР по технике водного туризма. Развит он в городе хорошо. В Ильичевском турклубе Лукоморье сильные туристы."
У цих змаганнях брали участь ветерани двох вікових категорій- сорок- п"ятдесят та п"ятдесят- шістдесят років, всього тридцять спортсменів. Учасники долали дистанцію з шістьма воротами. Окремо визначалися переможці та призери на байдарках- двійках та катамаранах- двійках.
Миколайцеві:"На байдарке важна слаженность экипажа, основная роль у капитана на корме. Катамаран - шире, длиннее, прохождение трассы имеет свои особенности. "
Аркадій Горб займається водним туризмом з тисяча дев"ятсот вісімдесят третього року. Каже, що побував у багатьох мальовничих місцях колишньгоо Союза- на Далекому Сході, Камчатці, Таймирі, Кавказі, у Карелії. Спогади залишилися на все життя.
Гриб: "Естественно Таймыр- суровый край, в августе выпал снег, на 300 км ни одного человека. Ели грибы, ягоды."
На цих змаганнях Аркадій Горб виступав на байдарці у молодшій віковій групі. У змішаному екіпажі з дружиною Ганною вони у призери не попали, а ось у парі з Олегом Циганком Аркадій Горб посів друге місце. Перемогли тут Андрій Остапенко та Сергій Любієв. Проте Олег Циганок став таки переможцем змагань, але на катамарані - двійці разом з Михайлом Островським. У цьому році маріупольських прихильників водного туризму ще очикують обласні змагання.
Олександр Капустян
Просмотров: 758 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0