• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 28 » Веслування
Веслування
16:04
В суботу двадцять дев’ятого серпня на базі маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву мали відбутися змагання першості Донецької області з веслування на байдарках та каное. Проте, як повідомила кореспонденту нашої програми тренер-викладач школи Олена БурлІй, нажаль, в обласному бюджеті не знайшлося грошей для проведення цих змагань. А саме вони мали ознаменувати закінчення літнього спортивного сезону для найменших вихованців школи.
Сергій Аріх - вихованець КДЮСШОР „Атлетик” : "Я считаю, что в гребной спорт надо приходить с 10 до 12 лет, так как это оптимальный вариант, человек начинает развиваться в этом возрасте+мы сами стараемся следить ремонтировать лодки, все делаем сами+ когда сам ремонтируешь, знаешь, что лучше получится, лодка будет лучше, в нее вкладываешь душу".
Веслування на байдарках та каное - доволі складний вид спорту, додає тренер Сергія Олена Бурлій. Щоб виховати чемпіона, треба мінімум п"ять років важкої праці.
Олена Бірлій - тренер-викладач КДЮСШОР "Атлетик": "Вот если они приходят в 11 лет, то через пять лет ему будет 16 лет. вот в 16 лет мы можем сказать, как мы отработали и подвести итоги, то есть, чего достиг этот человек".
Щоб сягнути таких вершин, спортсмену, по-перше, потрібен твердий характер, по-друге, сила волі, і по-третє, стійке розуміння того, чого бажаєш досягти, вважає вихованець спортшколи Альберт Чубревічев. Він мріє стати майстром спорту, а потім брати участь в престижних змаганнях - чемпіонаті світу і Олімпійських іграх. В цьому і не лише в цьому можуть допомогти поради тренера, каже хлопчик.
Альберт Чебревічев - вихованець КДЮСШОР „Атлетик”: "Много тренер не просто в гребле научил, а вообще по жизни подсказал. научила много чего делать тренер".
Допомагає Альберту, а також близько сорока його одноліткам вивчати майстерність веслування тренер Олена Бурлій. Вона вже дев"ять років працює в цьому виді спорту. І каже, що це - важкий труд: виховувати не просто чемпіонів, а перш за все людей.
Олена Бурлій: "Мы их учим быть добрыми, отзывчивыми, не жадными, помогать друг другу. Понятие чувства локтя и чувства плеча - это все у нас, естественно, воспитывается с самого начала. То есть, когда мы видим взрослых ребят, мы видим уже сформировавшуюся личность, сформировавшегося спортсмена".
Сергій Кайстренко почав займатися веслуванням півроки тому. Зараз він досяг першого юнацького разряду. А розпочинав навчання в спортшколі Сергій не з води.
Сергій Кайстренко - вихованець: "Мы сдаем некорые нормативы - подтягивание, бег, плаванье, так как без плаванье, если все-таки вывернешься, можно, хотя и спасательный жилет, можно и утонуть. Все-таки техника безопасности - самое главное".
З перших днів занять діти навчаються слідкувати за спортивним інвентарем, який часто потребує ремонту, тому що в більшості випадків - доволі старий. Завдяки матеріальній допомозі батьків діти купують краску та склотканину. Батьки фінансують і виїзні змагання.
Олена Бурлій: "Точно так же в следующем году, если мы будем выезжать на какие-то всеукраинские соревнования, тоже благодаря во многом родителям".
Проте, незважаючи на всі труднощі тренери сподіваються, що зможуть виховати не одного чемпіона.
Ольга Єфименко
Просмотров: 1128 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0