• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 26 » Іллічівець-2
Іллічівець-2
15:36
Не змогли переграти суперників футболісти "Іллічівця-2". В матчі п"ятого туру першості України серед команд групи "Б" другої ліги вони зустрічалися з "Шахтарем" зі СвердлОвська. Друга маріупольська команда майстрів поступилися з мінімальним рахунком 0:1.
За тиждень до поєдинку в Маріуполі свердловський "Шахтар" вдома грав матч однієї шістнадцятої розіграшу Кубка України з футболу проти "Іллічівця", в якому представник вищого дивізіону позбавив команду другої ліги шансу продовжити боротьбу за почесний трофей. Тому, напевне, в Маріуполь свердловчани їхали за своєрідним реваншем, хоч гра і була в межах першості і проти "Іллічівця-2". Те що сподівання гостей були не даремними, стало зрозуміло вже в першій половині першого тайму на стадіоні "Азовець". На п"ятнадцятій хвилині поєдинку гості відкрили рахунок. Точний удар в активі півзахисника свердловчан Романа Коновалова.
Юрій Керман - головний тренер команди "Іллічівець-2": "Одна ошибка, которая стоила нам результата игры. Очень обидно, что 93-й год - это мальчик, ошибся который, котрый еще после юношей - у них еще нет той меры ответственности перед командой за результат . Понимаете, они еще смотрят футбол. они еще не играют в футбол, они еще смотрят футбол. Ну, наверное, такая наша доля, учить их".
На полі стадіону "Азовець" за команду гостей взагалі грало вісім чоловіків, віком за тридцять років, в той час, коли середній вік гравців маріупольської команди - вісімнадцять років. Проте ці обставини не завадили "Іллічівцю-2" в другому таймі виглядати достойно. Майже протягом усієї другої сорокап"ятихвилинки маріупольці проводили атаки і знаходилися на половині поля супротивників. Отже декілька компліментів слід зробити захисникам і воротарю команди гостей, які не дозволили маріупольським хлопцям ані зрівняти рахунок, ані вивести свою команду вперед. Гра так і завершилася з мінімальною перевагою "Шахтаря" - 1:0.
Юрій Керман: "Следующую игру мы должны были играть с Шахтером-3. мы ее пропускаем - они на турнир в Голландию едут. Мы дома 5 сентября здесь принимаем Днепр-75. Им наоборот, вы видели, есть над чем работать, так что будем работать".
Ольга Єфименко
Просмотров: 1097 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0