• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 17 » "Іллічівець" з рахунком 3:1 переміг свердловський "Шахтар"
"Іллічівець" з рахунком 3:1 переміг свердловський "Шахтар"
18:10
"Поїдемо до Свердловська, подаруємо вболівальникам свято, продемонструємо гарну гру і, сподіваюся, переможемо", - про це після матчу четвертого туру Прем`єр-ліги проти київського «Динамо» сказав в інтерв`ю виданню Gazeta.ua захисник маріупольського «Іллічівця» Ігор Чучман. В місті Свердловськ Луганської області п`ятнадцятого серпня маріупольські футболісти грали матч однієї шістнадцятої фінала розіграшу Кубка України з футболу проти місцевого "Шахтаря". Підтримати маріпольських футболістів на виїзному матчі вирішили близько сорока вболівальників. Чи вдалося їм побачити справжнє футбольне свято?
Валерія - вона одна з небагатьох представниць чарівної половини людства на секторі активних футбольних вболівальників і єдина дівчина, яка вранці п"ятнадцятого серпня вирушила з вболівальниками-хлопцями до Свердловська підтримати свою улюблену команду .
Валерія Забірко - вболівальниця: "Мы загорелись, в принципе, не так уж и далеко, можно собраться, не так уж и дорого это было. поэтому мы решили как можно активнее поддержать. Команде нужна наша поддержка - как-никак - Кубок!"
Активні вболівальники намагаються не пропускати жодного виїзного матчу. Зазвичай вони їдуть за рідною командою потягом або електричкою. Цього разу маріупольці долали відстань до Свердловська двома автобусами, які замовили власним коштом.
Валерія Забірко: "Девушки появляются на выездных матчах не так часто как парни, потому что, наверное, даже парни выносливее, чем девушки. Дороги бывают дальние - это ж не то, что там, как обычно, проехались в Донецк туда и обратно и все. бывает Львов, тот же Ужгород. Долгая дорога. Даже парни выносливее в той же пище - хлеб с майонезом для них нормально поесть в той же дороге. Девушки в этом плане переборчивей".
Лєра каже, що цього разу, не дивлячись на те що, вболівальники подалолали більше ніж триста кілометрів до пункту призначення, шлях важким не був. Шість годин в автобусі з піснями та зарядами пролетіли наче півгодини.
Валерія Забірко: "Каждый выездной матч - это какие-то курьезы, что-то обязательно происходит. это новый город, новые впечатления, это новые знакомства. опять же - это совсем не то, что происходит на домашнем стадионе".
Що стосується перебігу подій на полі стадіону ім. Горюшкіна, то "Іллічівець" примусив нервувати вболівальників. Проте, підтримка дала про себе знати, і маріупольські футболісти, програючи 0:1 місцевому "Шахтарю", спромоглися перемогти з рахунком 3:1. Два точних удари в активі Адріана Пуканича, один гол забив Олександр Касьян.
Валерія Забірко: "И даже вот после матча мы подошли к автобусу, и заряжали, скандировали все наши заряды. И команда нам аплодировала, она была довольна победой, и тем, что мы их приехали поддержать!"
Наступний матч на виїзді "Іллічівець" проведе з "Кривбасом" 29 серпня. Можливо, вболівальники поїдуть підтримати маріупольську команду і на цю гру в Кривий Ріг.
Валерія Забірко: "Очень хочу еще ездить, буду стараться, потому что это того стоит!"
Ольга Єфименко
Просмотров: 1129 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0