• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 17 » Футбол і прикордонники
Футбол і прикордонники
18:05
Завершився відбірнний зональний чемпіонат з міні-футболу на Кубок Голови Державної прикордонної служби України. Трикратний чемпіон минулих років - Донецький прикордонний загін - цього разу отримав третє місце. Переможницею стала команда з Сум. Урочиста церемонія нагородження переможців вібулася на стадіоні Іллічівець.
Команда Донецького прикордонного загону декілька років поспіль була переможцем на чемпіонатах з міні-футболу серед прикордонних загонів країни. Загалом гравці в команді були постійні - за декілька років вони засвоїли усі тонкощі гри. В цьому році правила змінилися - участь у чемпіонаті змогли взяти військовослужбовці молодше тридцяти років. У зв'язку з цим команда Донецького прикордонного загону була переформована. Це й позначилося на грі. У першому етапі команда спочатку поступилася черкасцям з рахунком 4:1, а потім, забивши сім голів у ворота харків"ян - вийшла до фіналу.
Ігор Бондар - заступник голови Спортивного комітету Державної прикордонної служби: "В стыковых матчах - первый матч Донецкий отряд проиграл Сумам со счетом 2:1, а во втором полуфинале Черкассы выиграли у Симферополя. И в матче з-а третье место Донецкий отряд победил Симферопольский со счетом 3:2. А в матче за 1 место Сумы со счетом 3:0 выиграли у команды из Черкасс".
Але незважаючи на поразку, каже Ігор Бондар, команда Донецького прикордонного загону показала гарну гру. У молодої команди - великий потенціал, і в наступному році вона має багато шансів одержати перемогу. І начальник Донецького прикордонного загону - Микола Шаблій - не дуже засмучується через поразку команди.
Микола Шаблій - начальник Донецького прикордонного загону: "Я думаю у нас есть всі перспективи, щоб зайняти перше місце".
Максим Таймурзин - гравець команди Донецького прикордонного загону: "Я не думаю, я не вижу здесь конкурентов, просто я ж говорю - команда несігранная, но мі наверстаем упущенное".
Гравець команди Донецького прикордонного загону Максим Таймурзин був визнаний кращим бомбардиром чемпіонату. Командам, які посіли перші три місця у зональному чемпіонаті, вручили пам'ятні м'ячі, дипломи та кубки. Зпусканням державного прапору України відбірковий чемпіонат з міні-футболу серед прикордонників був завершений. А представники адміністрації Державної прикордонної служби висловили слова подяки металургійному комбінату імені Ілліча за предоставлений для гри стадіон.
Ігор Бондар: "Да, на следующий год я думаю, что так же будет и наверно опять в Мариуполе. Потому что такая база на берегу моря футбольная, все пограничники целій год ждут и в отрядах между собой соревнуются, чтобі попасть в число команд, чтобі попасть на море. Получит заряд бодрости и здоровья".
Вікторія Калашникова
Просмотров: 1119 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0