• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 11 » Кінний спорт
Кінний спорт
18:02
Мариупольські вершники кінноспортивного клубу "Асвашані" повернулися з турніру, який проходив у Донецьку. Там вони приймали участь у трьохденних змаганнях організованих обласною федерацією кінного спорту.
Змагання з конкуру серед юнаків та юніорів - випробування не з простих. Для мариупольських спортсменів вони видалися ще складнішими. Адже наші юні вершниці виступали на молодих конях, каже інструктор Едуард Краєвий. Тому щоб налаштувати скакунів на змагання дівчатам довелося попріти.
Едуард Краєвий: "У каждого тренера есть свой план подготовки спортсменов. Мы упираем на понимание лошади, чтобы был контакт, чтобы лошадь доверяла всаднику и всадник доверял лошади. Это первое что мы требуем от этого тандема".
Різні маршрути, різні перешкоди, але все це легко подолати, маючи досвід та гарного коня, каже вершниця Діана Краєва. На цих змаганнях вона виступала в тандемі з Кордоном. Маршрут вони пройшли чисто не збивши жодної перешкоди, але все ж таки зробила одну помилку. Незважаючи на це своєму коневі за плідну працю вона віддячила.
Діана Краєва - вершниця: "Вообще лошади очень любят ласку, каждая лошадь по своему, ну вообще они очень ласковые и пушистые".
Головна запорука гарного виступу - це тандем, кажуть спеціалісти. Кінь та людина повинні відчувати одне одного на сто відсотків. Всі інші навички приходять з часом, а порозуміння це річ дуже інтимна.
Едуард Краєвой: "У нас один тандем, они не совместимы, но уже начали находить общий язык. Нашли компромисс - лошадь успокоилась, лошадь начала подстраиваться под нее. Ну и, как сказал один именитый спортсмен: У нас в Украине есть хорошие лошади, у нас нет спортсменов, которые могли бы на них ездить".
Наступні змагання відбудуться 22 серпня в селі Атманай Запорізької області. Костянтин Михайло
Просмотров: 1071 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0