• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 19 » Бокс
Бокс
21:06

Одну срібну та дві бронзових нагороди вибороли боксери спортивного клубу Іллічівець на першості Донецької області, яка пройшла у місті Артемівськ. Друге місце на змаганнях посів Андрій Веліковський, а третє завоювали Владислав Бойко та Павло Бровко.

У першості Донецької області серед юніорів виступали понад сто боксерів віком п"ятнадцять- шістнадцять років. Чотири спортсмени представляли спортивний клуб Іллічівець. Три з них здобули у Артемівську медалі. Вихованець тренера Сергія Алістратова Андрій Веліковський виборов срібну нагороду у ваговій категорії до п"ятидесяти семи кілограмів. Ще два боксери, яких тренує Володимир Смирнов, посіли треті місця- це Владислав Бойко та Павло Бровко.

Володимир  Смирнов - ЗТУ:Тот же Бровко, Бойко занимаются по 2 года, а практики никакой. Мы уехали с трудом, если бы не Тернавский... три года никуда не выезжаем. Ребята выступили достойно, не нокаутировали, но к мариупольцам относятся предвзято

 Володимир Смирнов вважає, що якби фінансування маріупольського боксу було на належному рівні, то і успіхів у маріупольських боксерів було б набагато більше.

Володимир  Смирнов - ЗТУ:Богатый у нас тренерский потенциал, есть ЗТУ, но реализовать себя не могут. Бокс пропадает в области, если так будет и дальше, надо будет перчатки вешать на гвоздь. Нет финансирования этого вида спорта.

 Владислав Бойко у категорії до шестидесяти шести кілограмів провів у Артемівську два боя, перший з них виграв. а другий-програв донецькому боксеру за очками.

Владислав  Бойко:Мы с тренером выбрали тактику-работать от центра ринга, ловить его на ошибках. Боксировал на равных, чуть не дожал”.

 Перший суперник Павла Бровка серед боксерів вагою до п"ятидесяти двох кілограмів на ринг не вийшов, а у півфінальному поєдинку іллічівський боксер поступився за очками спортсмену з міста Шахтарськ.

Павло  Бровко:Над быстротой работали с тренером. Мало практики, выездов, из-за этого может и проиграл. Здесь нет боксеров моего веса, боксирую со старшими”.

Просмотров: 918 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0