• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 23 » Більярд
Більярд
18:25
Чемпіоном Маріуполя у змаганнях з руського більярду у розділі "Динамічна пираміда" став першоразрядник Євген Фесеко. А взагалі у турнірі, який відбувся у більярдному клубі "Зірковий", взяли участь сорок майстрів більярду. На десяти столах сорок майстрів більярду виборювали звання чемпіону та призерів чемпіонату міста з руського більярду у розділі "Динамічна пираміда". Майже всі найсильніші маріупольські спортсмени взяли участь у цьому турнірі.
Віктор Бандура: "Будут вырисовываться победители, Бедевка пошел повыше, Ветров тоже.Фесенко успешно играет. Фавориты должны выйти вперед".
Кандидат у майстри спорту двадцятиоднорічний Антон Вєтров вже шість років займається більярдом, на усіх міських змаганнях він завжди серед фаворитів: "Особой подготовки не было. Это одна из любимых игр после свободной пирамиды. У меня получается. Обыгрывал Бедевку, мне нравится".
Суддя національної категорії з Запоріжжя Сергій Височин - частий гість на більярдниїх турнірах у Маріуполі. Сергій Пилипович, як представник всеукраїнської федерації спортивного більярду дав оцінку організації змагань у нашому місті.
Сергій Височин - суддя: "Я бываю часто на турнирах, но так , как в Мариуполе, нигде не проводятся. У вас не курят, вежливо себя ведут, обучены такту, этикету. Турниры проводятся на международном уровне. Приезжаю сюда не инспектировать, а за опытом".
Сергій Пилипович поділився планами на майбутнє, серед яких і створення південно- східної ліги серед ветеранів. Він впевнен, що маріупольські спортсмени будуть грати у цій лізі важливу роль: "Луганск, Донецк, Крым- все ветераны согласны. В этом году может и не получится, но на перспективу хотим создать Лигу ветеранов бильярдного спорта".
А чемпіоном змагань став Євген Фесенко, у фіналі він з рахунком три:один переміг Олександра Бедьовку. Сергій Сергеєв та Кирило Рутенко поділили третє місце.

Просмотров: 916 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0