• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 05
У критому спортивному комплексі Іллічівець сьогодні стартував всеукраїнський юнацький футбольний турнір на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойко. У змаганнях беруть участь вісім команд дванадцятирічних футболістів, а триватиме турнір п"ять днів.
Турнір дванадцятирічних футболістів на призи почесного президента футбольного клубу Іллічівець проходить вже сьомий раз. Цього року у ньому беруть участь вісім команд з Київа, Запоріжжя, Херсону, Миколаєва, Луганська та Ростова -на-Дону. Учасників змагань привітав виконуючий обов"язки заступника генерального директора комбінату імені Ілліча Михайло Когут: "Хочется пожелать вам честной игры, поменьше травм, чтобы вы получили удовольствие , пусть вам сопутствует удача, с праздником".
Ростовську команду під назвою Квадро привіз у Маріуполь відомий у минулому футболіст Владіслав Прудіус, який відзначив гарні мови для проведення змагань: "Хочется сказать спасибо Бойко, который ради детей эт ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.01.2010

В Донецьку відбувся турнір з тхеквондо "Діти України", у якому взяли участь понад тридцять майстрів цього виду східних єдиноборств з маріупольського клубу Пекхо. Окрім них за перемогу сперечалися спортсмени з Дружківки, Макіївки та господарі змагань. Понад сто двадцять юних майстрів тхеквондо з чотирьох міст Донецької області представляли на турнірі "Діти України" шість клубів. З маріупольського клубу Пекхо за перемогу змагалися більш ніж тридцять спортсменів. Чемпіоном турніру став маріуполець Іван Камишанський, який у ваговій категорії до двадцяти восьми кілограмів виграв три боя.
Яковлєв: "Иван в финале выиграл за 10 сек. нокаутом, тут удары в голову запрещены, он нокаутировал в корпус, сбил дыхание сопернику, тот не смог продолжить поединок".
Артур Чин-чин став срібним призером турніру. У його активі серед спортсменів вагою до сорока п"яти кілограмів дві перемоги та одна поразка: "Я проиграл Дружковке, уступил потому, что защищался, не знаю, шансы были равные. Мне кажется ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 05.01.2010

Традиційно на новорічні свята управління з фізичної культури та спорту визначило і кращих спортсменів Маріуполя з неолімпійських видів спорту. Їх всього одинадцять.Четверо з них представлять міську федерацію карате-до, це Віталій Гапієнко, Влада Данилова, а також брати Олег та Віктор Шухмани. Відзначені і два призера чемпіонату світу з тайського боксу- Василь Терешонок та Олександр Олійник. Серед лауреатів року- два майстра боротьби на пасках- Михайло Лозовий та Дмитро Арабаджі, майстер спорта міжнародного класу з морського багатоборства Олександр Головань та Надія Хаєнок, яка займається боксом та кікбоксингом.
Добавил: Portokali | Дата: 05.01.2010

Четвертого січня на шістдесят дев"ятому році пішов з життя найвідоміший український тренер з греко-римської боротьби, один з засновників цього виду спорту у нашому місті, заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України Генадій Узун. Серед вихованців цього досвідченого фахівця - ціла плеяда борців, які здобували перемоги на чемпіонатах Європи та світу, ставали призерами Олімпійських Ігор. Геннадій Гаврилович на протязі багатьох років очолював національну збірну України, на його досвіді навчалися багато тренерів зі всієї України. Останнім часом Геннадій Узун працював старшим тренером спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко- римської боротьби Олімпік.
Добавил: Portokali | Дата: 05.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0