• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 28
У Донецьку завершилась першість області з боксу серед дорослих. Представник СК Іллічівець Олексій СивкО став чемпіоном і єдиний з маріупольських майстрів шкіряної рукавички виборов право виступати на чемпіонаті України у лютому у Сумах. Серед призерів змагань були також боксери маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. На їх рахунку дві срібних та дві бронзових медалі. Друге місце посіли Василь РибАлка у ваговій категорії до шестидесяти чотирьох кілограмів, та Ярослав СорОкін серед спортсменів вагою до шестидесяти дев"яти кілограмів. Бронзові нагороди вибороли Олександр ГречИха та Євген ПанкОв.
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2010

Волейбольний клуб Маріуполь, який тренує Олександр Вертель, зіграв матчі третього туру чемпіонату України серед чоловічих команд у першій лізі. У Дніпропетровську маріупольська команда з однаковим рахунком один:три поступилася господарям майданчика волейболістам дніпропетровської школи олімпійського резерву та третій команді харківського Локомотива. У третьому поєдинку ВК Маріуполь з рахунком три:нуль переміг команду з Краматорська. Після трьох турів ВК Маріуполь посідає у своїй групі третє місце, а лідирує харківський Локомотив-три. Наступний, четвертий тур відбудеться у Маріуполі з дев"ятнадцятого по двадцять перше лютого.
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2010

У Львові на розіграші Кубку України з кульової стрільби серед дорослих майстер спорту України, представниця маріупольської дитячо- юнацької спортивно-технічної школи Товариства сприяння обороні України Валентина ЧунІхіна виборола срібну медаль. По приїзді у Маріуполь Валентина та ії батько, який тренує спортсменку, у управлінні з фізичної культури та спорту поспілкувалися з представниками маріупольських ЗМІ.
У стрільбі з пневматичного пістолета з відстані десять метрів Валентина Чуніхіна виборола у Львові срібну нагороду. У фіналі за перемогу змагалися двадцять спортсменок. Валентина набрала триста вісімдесят два очки з чотирьохсот можливих. А перше місце зайняла олімпійська чемпіонка Афін Олена Костевич.
Ще один маріуполець, Сергій Пастухов зайняв друге місце у стрільбі з гвинтівки по рухливій мишені. Він поступився лише стрільцю з Кривого Рогу. Зараз стрільці ТСОУ готуються до чемпіонату України, який відбудеться у лютому у Львові.
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2010

А на змаганнях відкритого Кубка Європи з таеквондо, які відбулися у Харкові, малий Кубок за командну перемогу у формальних вправах завоювали спортсмени маріупольського клубу "Мусаи- кіль". Також сеерд здобутків спортсменів цього клубу одна срібна та п"ять бронзових медалей у особистих змаганнях.
У змаганнях відкритого Кубку Європи серед юнаків , які проходили у Харкові, на протязі трьох днів виступали майже сімсот майстрів таеквондо з Росії, Білорусі та України. Від клубу "Мусаи-кіль" виступало сім спортсменів. П"ять з них у формальних вправах виграли командний Малий Кубок. А у командному спарінгу маріупольці залишились без нагороди. (СХ 00:24 Комментарий: Синхронируемый: Костін Должность: голова правління Титр:

"Ребята сделали фурор. Наша область не представляла эти разделы. Впервые мы взяли малый Кубок. В спарринге была травма одного участника, проиграли белорусам - 4:6." Розповів голова правління Костін.
У особистих змаганнях у спарінгу срібну медаль виборов Ярослав Жд ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0