• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 22
Маріупольські спортсмени з дитячо-юнацької спортивно-технічної школи Товариства сприяння оборони України вдало виступили на дорослому чемпіонаті країни з кульової стрільби, який проходив у Львові. Майстер спорту Валентина Чуніхіна у олімпійській вправі- стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції десять метрів- поступилася лише олімпійській чемпіонці Афін Олені Костевич. Ще один маріуполець, теж майстер спорту Сергій Пастухов виграв срібну нагроду у стрільбі з пневматичної гвинтівки по мішені, яка рухається.
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

Відбулося жеребкування третього етапу розіграшу кубка Суперліги з баскетболу серед чоловічих команд. На цьому етапі суперники зустрічаються друг з другом двічи- на своєму та чужому майданчику. Поєдинки пройдуть другого та шістнадцятого лютого. Чемпіон країни Азовмаш зустрінеться з МБК Одеса. Столичний Будівельник буде грати з переможцем пари Говерла- Політехніка-Галичина. Ще одну пару склали Хімік з Южного та запорізський Ферро- ЗНТУ. Також на цьому етапі зустрінуться МБК Миколаїв та БК Київ.
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

Відомому маріупольському тренеру з плавання Василю ЛИсенку виповнилося шістдесят років. За підготовку майстрів високого міжнародного класу та з нагоди ювілею йому були вручені грамота донецького обласного управління з фізичної культури і спорту та подяка міського голови. Василь Лисенко є тренером - викладачем спортшколи донецького обласного центру Інваспорт у Маріуполі. З нагоди ювілею обласне управляння з фізичної культури та спорту нагородило його почесною грамотою.
Свою тренерську діяльність Василь Лисенко розпочав сорок два роки потому. Серед його вихованців- чемпіон Європи серед інвалідів Спартак Степнов. Зараз Василь Григорович плідно працює з Олександром Комаровим.
Василь Лисенко вважає, що Олександр подає великі надії. „Саша стал чемпионом Европы, завоевал серебряную и бронзовые медали. Он включен в сборную Украины, готовится к чемпионату мира в Эйндховене в августе этого года.”
За вагомий особистий внесок у розвиток спорту серед людей з обмеженими фізичними можл ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

Маріупольське управління освіти вперше проводить "Ігри чемпіонів", у яких беруть участь команди загальноосвітних шкіл. У складі кожної команди сім учнів п"ятих -одинадцятих класів, з них три хлопця та чотири дівчини. Вони визначають переможців у моторних іграх, естафетах. Спочатку пройшли змагання у районах, у яких виступили двадцять вісім команд. А завтра розпочнуться фінальні старти. У них беруть участь чотири найсильніших колективи- переможці районих змагань, це команди шістдесят дев"ятої, двадцять сьомої, сорок сьомої та п"ятдесят четвертої шкіл.
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

У маріупольському управлінні з фізичної культури та спорту відбулося урочисте вручення посвідчень та значків кандидатів у майстри спорту України двом представницям дитячо-юнацької спортивно-технічної школи товариства сприяння оборони України. Це Марина СеркутАн, яка займається кульовою стрільбою, та Марина ШУба- вона віддає перевагу плаванню у ластах.
Посвідчення та значки кандидатів у майстри спорту України дівчатам вручив заступник начальника управління з фізичної культури та спорту Олександр Васютич. Він побажав їм високих спортивних результатів та подальших успіхів у змаганнях найвищого рівня.
Шістнадцятирічна Марина Серкутан займається кульовою стрільбою з пневматичної гвинтівки. У минулому році вона стала чемпіонкою області серед молоді. Як каже сама спортсменка, у стрільбу вона потрапила випадково.
” Была в другом городе, попала в тир. С обыкновенной винтовкой начало получаться. По приезду в Мариуполь родители определили в стрелковую школу, занимаюсь 4 года, резул ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

У тринадцятому турі чемпіонату України з баскетболу у Суперлізі серед чоловічих команд Азовмаш на своєму майданчику програв київському Будівельнику з рахунком сімдесят три:сімдесят вісім. У складі господарів сімнадцять очок закинув РамЕл КАррі, чотирнадцять на рахунку ДімЕтріуса АлексАндера. Столичний Будівельник залишається одноосібним лідером чемпіонату, Азовмаш посідає дев"яту сходинку турнірної таблиці, у маріупольської команди шість перемог та сім поразок. Завтра, двадцять другого січня Азовмаш вдома зустрінеться з БК-дев"яносто три Пульсар з міста Рівне.
Добавил: Portokali | Дата: 22.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0