• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 08
На сьомому всеукраїнському юнацькому футбольному турнірі на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойко зіграні останні матчі попереднього етапу. Визначилася читвірка кращих команд, які продовжать боротьбу за нагороди турніру.
У третій день на турнірі визначались учасники півфінілів. У групі Б господарі змагань , команда Іллічівець зустрічалася з футболістами київського Атлета. Перша половина поєдинку принесла перевагу маріупольским хлопцям , а єдиний гол забив правий півзахисник Іллічівця Тимофій Димченко. Після перерви ініціативою продовжували володіти гравці команди господарів поля і це далосі взнаки. Спочатку столичні футболісти надіслали м"яча у власні ворота, а потім Ігор Куртаков поставив переможну крапку- три:нуль на користь Іллічівця. Набравши шість очок у трьох матчах, маріупольська команда посіла друге місце у групі Б і вийшла у півфінал. Але Тимофій Димченко вважає, що він та його товариші могли виступити і краще.
Димчен ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Соьгодні вийшли з відпустки футболісти Іллічівця-два, які виступають у групі Б першості України серед команд другої ліги. На перше заняття тренерський штаб команди викликав двадцять одного футболіста, серед них є і новачки з дитячо-юнацької спортшколи футбольного клубу Іллічівець. Як розповів головний тренер команди Юрій КЕрман, до кінця січня команда буде працювати у Маріуполі над відновленням фізичних кондицій, заплановано проведення легкоатлетичних кросів, заняття у тренажерному у залі.
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

У передостанньому турі попереднього етапу розіграша Єврокубка УЛЄБ з баскетболу Азовмаш на своєму майданчику переміг турецький клуб Галатасарай з рахунком дев"яносто шість : вісімдесят п"ять. У складі переможців результативною грою відзначився словенський центровий маріупольської команди Хасан Різвіч.
Першу десятихвилинку господарі майданчику виграли з перевагою у три очки. У другому періоді теж точилася рівна боротьба, але трохи точнішими були баскетболісти Азовмашу. Особливо вдало діяв восьмий номер чемпіона України Олександр Скутельник- три його трьохочкові кидки виявилися вдалими. Після великої перерви турецька команда здійснила ривок та наздогнала Азовмаш, на двадцять сьомій хвилині зустрічи попереду вже був Галатасарай- п"ятдесят п"ять на п"ятдесят чотири. Але маріупольська команда не розгубилася і знайшла у себе сили знову відновити перевагу. Перед останньою хвилиною основного часу Азовмаш вигравав дев"ятнадцять очок, але клуб зі Стамбулу спромігся скоротити різницю у рахун ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Відбулися чергові матчі сьомого Кубка міста з міні-футболу, який проходить у спортзалі Приазовського державного технічного університету. У групі А футболісти Тепломережи з рахунком три : два перемогли другу команду "Добро та воля", а один з лідерів групи Б команда Прометей цеху ремонту металургійних печей комбінату імені Ілліча розгромила команду Білосарайка-дев"ять:два.
У сьомому розіграші Кубку Маріуполя з міні-футболу виступає двадцять одна команда, на попередньому етапі учасників змагань розбито на три групи. Футболісти Тепломережі, які грають у групі А, стартували з поразки від команди Лідер з рахунком три:чотири. Слідом за цим були переможені друга команда ПДТУ та Елада.
Кеванашвілі - капітан Тепломережі: "Откровенно говоря, все три игры тяжелые. Особенно с Лидером, уступили. Была интрига. Дальше собрались и след. игры выиграли, хотя и тяжело".
У своєму четвертому матчі Олександр Кеванашвілі та його партнери зустрілися з командою "Добро та воля- два." У першому тай ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Відомий у минулому маріупольський футболіст Олексій Корнєв нещодавно відзначив вісімдесятип"ятирічний ювілей. Незважаючи на похилий вік, Олексій Іванович, який грав за команду заводу імені Ілліча у післявоєні роки, і досі жваво цікавиться футболом. А користувачам сайту ветеран розповів, як йому у роки Вітчизняної війни довелося грати у складі голандської команди з німцями.
Олексій Корнєв- корінний іллічівець. Його батько працював у сортопрокатному цеху тоді ще заводу імені Ілліча. З футболом Олексій Іванович познайомився до війни, грав за маріупольську юнацьку команду і у воротах, і як польовий гравець.
Корнєв: "Рядом со мной жил Данилов- футболист приличный. Он идет на стадион, а отец пришел с работы, обедает, я выскакиваю, смотрю, идет дяда Саша или нет. Он меня заворожил этим футболом. Юный пионер была команда, не пробиться, но я лучше стоял в воротах, меня брали".
У тисяча дев"ятсот сорок другому році сімнадцятирічного Корнєва фашисти відправили на роботу у Німеччину ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Незважаючи на новорічні та різдвяні свята, українські спортсмени беруть участь у міжнародних змаганнях. Так юніорська збірна України з футболу дев"яносто другого року народження, яку тренує Олександр Головко, виступає у традиційному турнірі пам"яті Валентина Гранаткіна. Змагання проходять у Санкт-Петербурзі, у них беруть участь вісім збірних. У першому матчі українська команда зіграла внічию з командою Азербайджану- один:один. На вісімнадцятій хвилині гол забив нападник київського Динамо Володимир Коваль, а у середині другого тайму азербайджанці зрівняли рахунок. Друга зустріч принесла українцям перемогу над командою Фінляндії- один:нуль.
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Вже не перший рік федерацію пауерліфтінгу України очолює відомий маріупольський фахівець, заслужений тренер України Іван ЗбАндут. Яким був минулий рік для майстрів цього виду спорту і які в них плани на майбутнє, Іван Збандут розповів у ексклюзивному інтерв"ю нашому інтернет-виданню.
У минулому році українські майстри пауерліфтингу виступали у двух важливих міжнародних змаганнях. У липні у Тайпеї відбулися Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту, а у листопаді в Індії пройшов чемпіонат світу. Ці обидва змагання стали вдалими для спортсменів нашої країни. На Всесвітніх іграх українська команда виборола дев"ять медалей- це досить пристойний результат, серед них три золотих.
Іван Збандут: "Две девочки стали чемпионками, Соловьева вторично и Карпова из Полтавы. Чемпион из Заопрожья - Певнев. Ребята готовились очень серьезно, перешли на новую методику тренировок".
Після Всесвітніх ігор федерацією було приняте рішення дати змогу відпочити провідним атлетам, а на самому че ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Спортивний Маріуполь має вагомі досягнення у інваспорті і минулий дві тисячі дев"ятий рік не став винятком. Спортсмени з обмеженими фізичними можливостями вдало виступили на престижних міжнародних змаганнях. Управління з фізичної культури та спорту визначило кращих з них. Це бронзові призерки двадцять перших Дефлімпійських ігор у Тайвані легкоатлетки Марія Головко та Вікторія Голуб, а також володарка срібної медалі цих же змагань Римма Філімошкіна. А Олександр Комаров та Данило Чуфаров відзначилися на чемпіонаті Європи з плавання, де завоювали медалі усіх вартостей. Також у почесному списку борець Микита Ребро та баскетболіст Олександр Кузнецов.
Добавил: Portokali | Дата: 08.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0