• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 12
П"ятнадцятирічний майстер спорту зі стрибків у воду Микита Ткачов зі спортивного клубу Іллічівець у минулому році став чемпіоном Європи та України серед юніорів на триметровому трампліні. За ці досягнення Микита вперше був включений до списку кращих маріупольських спортсменів з олімпійських видів спорту.
Микита Ткачов народився у спортивній родині. Його тренують батьки, відомі у минулому стрибуни у воду, батько- майстер спорту СРСР міжнародного класу Володимир Ткачов та мати - Аліна Ткачова також майстер спорту. Приймає активну участь у формуванні внука, як стрибуна, його бабуся, відомий фахівець, заслужений тренер України Тетяна Лисова. Микита Ткачов: "До прыжков я занимался футболом, потом папа мне сказал прыгать, мне сначала не понравилось, потом привык и сейчас нормально прыгаю, понравилось".
У минулому році Микита Ткачов вдало виступив на чемпіонаті Європи, який проходив у столиці Угорщини місті Будапешт. Випередивши італійського та англійського стрибунів, українець впев ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.01.2010

Запланований на цей тиждень міжнародний турнир з водного поло серед юнацьких команд у плавальному басейні Нептун не відбудеться через те, що до Маріуполя з різних причин не приїхали команди Молдови, Білорусі, Волгограду та Дніпропетровська. Прибула лише команда ЦСК ВМФ з Москви, з якою ватерполісти юнацької команди Іллічівець вже зіграли дві товариських зустрічі. Одна з них принесла перемогу маріупольським хлопцям з рахунком десять:п"ять, а другу команди завершили внічию вісім:вісім. Завтра, тринадцятого січня суперники зіграють знову, початок зустрічі о вісімнадцятій годині тридцять хвилин. А заключний поєдинок відбудеться у четвер, чотринадцятого січня о дев"ятій тридцять.
Добавил: Portokali | Дата: 12.01.2010

Сьогодні у футболістів клубу «Іллічівець» завершуються канікули. Підопічні Іллі Блізнюка вийдуть з відпустки 13 січня. Декілька днів займе проходження медогляду, після чого почнеться перший збір, який футболісти проведуть в рідному Маріуполі. Після клуб вирушить до Анталії, де відбудеться тритижневий збір. Планується, що під час турецького етапу підготовки команда проведе шість контрольних зустрічей, але з ким конкретно - невідомо. Цілком можливо, що в Туреччині до «Іллічівця» приєднаються потенційні новачки. У клубі не повідомляють, хто саме, але наскільки нам відомо, акцент в селекційній політиці буде зроблений на атакуючих виконавців. Після повернення з турецького узберіжжя гравці продовжать тренування в Маріуполі.
Добавил: Portokali | Дата: 12.01.2010

У своєму останньому матчі групового етапу розіграшу Єдиної ліги ВТБ у групі Б баскетболісти Азовмашу на своєму майданчику програли литовському Жальгірісу з рахунком сімдесят п"ять на вісімдесят чотири. Маріупольська команда, здобувши лише дві перемоги у шести зустрічах, зайняла третє місце у групі Б і припинила боротьбу у цих змаганнях. Перша половина зустрічі краще вдалася господарям майданчика, які після двадцяти хвилин гри вигравали з перевагою у вісім очок- сорок три на тридцять п"ять. Але після великої перерви поступово Жальгіріс почав скорочувати відставань від суперника і за п"ять хвилин до закінчення основного часу поєдинку зрівняв рахунок- сімдесят два : сімдесят два. У подальшому литовська команда тільки нарощувала оберти, а ось господарі майданчика, схоже, не розрахували сил на всю зустріч і наприкінці гри виглядали дуже стомленими. Це далося взнаки, до того ж перед фінальною сиреною гравці Жальгіріса виконали два влучних третьочкових кидки. Це і дозволило гостям перемогти з ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0