• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 5 » Дитячий футбол
Дитячий футбол
17:42
У критому спортивному комплексі Іллічівець сьогодні стартував всеукраїнський юнацький футбольний турнір на призи Героя України, почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойко. У змаганнях беруть участь вісім команд дванадцятирічних футболістів, а триватиме турнір п"ять днів.
Турнір дванадцятирічних футболістів на призи почесного президента футбольного клубу Іллічівець проходить вже сьомий раз. Цього року у ньому беруть участь вісім команд з Київа, Запоріжжя, Херсону, Миколаєва, Луганська та Ростова -на-Дону. Учасників змагань привітав виконуючий обов"язки заступника генерального директора комбінату імені Ілліча Михайло Когут: "Хочется пожелать вам честной игры, поменьше травм, чтобы вы получили удовольствие , пусть вам сопутствует удача, с праздником".
Ростовську команду під назвою Квадро привіз у Маріуполь відомий у минулому футболіст Владіслав Прудіус, який відзначив гарні мови для проведення змагань: "Хочется сказать спасибо Бойко, который ради детей это осуществил, лично с ним не знаком, но есть желание пообщаться".
Свою першу гру на турнірі ростовські футболісти, які молодші за віком, ніж інші команди, програли запорізському Металургу. Але Владіслав Прудіус сподівається, що його хлопці ще святкуватимуть у Маріуполі перемоги.
Прудіус: "Пришлось нам заявиться на турнир по 97 г, хотя у нас ребята 98-99. Пока начали неудачно, но ребята проявят характер, спасибо, приезжайте к нам".
А господарі поля, команда Іллічівець, у своєму стартовому матчі зустрілась з командою Зоря з Луганська. Перший тайм приніс перемогу маріупольцям, а єдиний гол у ворота Зорі забив Артур Авагимян: "С 6 лет папа привел в секцию, сначала играл в воротах, потом в нападении. Хочу играть как Роналду, чтобы скорость была как у него".
Але після перерви луганські ф утболісти забили два м"яча у відповідь та здобули перемогу з рахунком два:один.

Просмотров: 1078 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0