• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 13
На перший збір Іллічівця тренерський штаб визвав двадцять сім футболістів. Сьогодні вони зібрался на тренувальній базі клубу, а потім провели заняття у критому спорткомлплексі Іллічівець , зокрема у тренажерному залі. Литовський захисник Іллічівця Мантас Самусіовас запам"ятався маріупольським вболівальникам самовідданою, надійною горю у минулому році. Програмі Події-спорт Мантас розповів, як проводив зимову відпустку: "Мы дома провели отпуск, ездили к родным. Жена беременна, особо не дергались".
До Маріуполя Мантас Самусіовас приїхав не один. Разом з ним на оглядини прибув гравець національної збірної Литви, лівий захисник Гедемінас Паулаускас.
Ілля Близнюк - тренер: "Это защитник сборной Литвы, играл в Шотландии, следили за ним год. Он нас устраивает".
Осінню частину чемпіонату України Іллічівець завершив на одинадцятому місці. У шістнадцяти матчах маріупльська команда набрала вісімнадцять очок.
Костянтин Ярошенко: "Своей игрой недоволен. А у команды получилось.Ста ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.01.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш у останньому матчі групового турниру Єврокубку УЛЄБ у Берліні програв місцевій команді Альба з рахунком сімдесят вісім на вісімдесят два. Маріупольська команда вдало розпочала цей поєдинок і вела у рахунку три чверті зустрічі- перед останньою десятихвилинкою чемпіон України вигравав шістдесят два :шістдесят один, але у заключному періоді не втримав перевагу і програв. У складі Азовмашу відзначився дебютант команди, американський форвард Деметріус Олександер, на його рахунку двадцять одне очко, шістнадцять закинув Хасан Різвіч. У групі А Азовмаш посів останнє четверте місце і припинив боротьбу.
Добавил: Portokali | Дата: 13.01.2010

Після новорічних та різдвяних свят відновилися ігри восьмого розіграшу кубка Маріуполя з міні- футболу. Команда Нива з Новокрасновки з рахунком три:сім програла футболістам Інтегро. З результатом чотири:два команда Ілліч- Осипенко переграла Лідер. У поєдинку других складів команд ПДТУ та "Добро та воля" студенти поступилися три:шість, а Титан -два виявився сильнішим за Сигнал- п"ять:один. У групі А лідирують футболісти Тепломережі та "Добро та воля-два." Перший склад цієї команди у групі Б з дванадцятьма очками- одноосібний лідер, а у групі В три колектива мають однакову кількість очок- по дев"ять, це Титан, Водоканалець та "Брати та компанія."
Добавил: Portokali | Дата: 13.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0