• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 19
У спортивному залі боксерського клубу Іллічівець, одному з кращих в Україні, у рамках Дня відчинених дверей відбулися поєдинки юних майстрів шкіряної рукавички з декількох міських спортшкіл, а також Волновахи. За ініціативою керівництва боксерського клубу Іллічівець такі змагання серед юних майстрів шкіряної рукавички у спортзалі клубу проходять не рідше, ніж два рази на місяць. У цей раз господарі залучили до участі боксерів з фізкультурно-спортивного товариства Спартак, спортшколи Атлетік, Волновахи, всього понад шістдесят хлопців.
Володимир Смирнов: "Мы их отрываем от улицы, уверен, что они не станут наркоманами, не будут употреблять алкоголь, курить. Наши тренеры вкладывают в них душу. Мы вносим свой вклад в развитие молодежи".
П"ятнадцятирічний Владлен Бойко з боксерського клубу Іллічівець виступає у ваговій категорії до шестидесяти п"яти кілограмів. На цих змаганнях він переміг одноклубника Дмитра Попова. У цьому році Владлен Бойко планує успішно виступити у всеукраїнсь ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.01.2010

В льодовому комплексі Айсберг пройшов хокейний турнір трьох чоловічих команд. У змаганнях взяли участь хокеісти селищ, що прилягають до Маріуполя,- Урзуфу, Мангуша та Тельманово. Серед трьох суперників, які сперечалися за перемогу, краще за інших виглядали хокеісти з селища Мангуш. У своєму першому поєдинку вони переконливо переграли команда Урзуфу- дев"ять:нуль. Капітан команди Олександр Ходов- уродженець Мангуша і хокей, за його думкою, це вид спорту, який виховує у чоловіка високі моральні та фізичні якості: "Мы проводим тренировки на протяжении трех лет, ездим на каток, оплачиваем. Помогают спонсоры, мэр поселка, райадминистрация. Планируем у себя в Мангуше построить каток, нам помогут, и развивать хоккей. У нас детским хоккеем занимается до 15 детей".
У другому матчі урзуфська команда реалібітувалася, перегравши хокеістів з Тельманово з рахунком вісім:три. У складі переможців результативною грою відзначився майстер спорту міжнародного класу з дзюдо Сергій Іванов- на його раху ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.01.2010

У Донецьку завершився чемпіонат області з легкої атлетики серед юніорів віком вісімнадцять- дев"ятнадцять років. У змаганнях зі штовхання ядра серед десяти учасників був і маріуполець, представник комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Азовмаш Микита Ващук, якого тренує Наталя Василенко. З результатом тринадцять метрів сорок п"ять сантиметрів маріуполець зайняв підсумкове третє місце, а переміг тут спортсмен з Горлівки, який штовхнув ядро за п"ятнадцять метрів. У найближчих планах Микити Ващука - участь у чемпіонаті Маріуполя наприкінці січня, та виступ на чемпіонаті України у Запоріжжі, який відбудеться з другого по четверте лютого.
Добавил: Portokali | Дата: 19.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0