• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Июнь » 30 » Ильичевский футбол
Ильичевский футбол
16:21
А у фіналі Кубка профкому комбінату імені Ілліча з футболу зустрінуться команди Прометей цеха ремонту металургійних печей та Тітан киснево-конвертерного цеху. У півфіналах футболісти Прометея з рахунком три:два перемогли команду відомчої воєнізованої охорони, а Тітан виявився сильнішим ніж команда Будівельник ремонтно-будівного експлуатаційного управління.
У цьому році турнір з футболу на кубок профкому комбінату імені Ілліча проходить вже у одинадцятий раз. На думку відповідального секретаря іллічівської федерації футболу Євгена Лєпіна у цьому турнінрі на відміну від попередніх змагань, є свої особливості.

Лєпін

-"Турнир этого года отличается уменьшением команд до 21. Остались команды, которые играют в футбол. 19 команд разбиты на 3 группы, 2 финалиста остались ждать дальше". Першими на штучний газон стадіону Олімп вийшли команди Прометей цеху ремонта металургійних пічей та відомчої воєнізованої охрани. Перший тайм залишився за командою ВВО, яка забила два голи. Після перерви Прометей провів три м"яча у відповідь і вийшов до фіналу.

Лєпін

-"Инфарктная игра была. 0:2 обладатель кубка проигрывал, неожиданно. Очень здорово сыграла в тот момент средняя линия ВВО. А во втором тайме отошли к своим воротам, а опытные обладатели кубка сделали свое дело".  Гра Будівельник- Тітан розпочалася взаємними атаками. У першому таймі Дмитро Бужін вивів вперед у рахунку Тітан, але Дмитро Леонов до перерви результат зрівняв- один:один. У другому таймі Вячеслав Тараненко та знову Дмитро Бужін встановили остаточний рахунок- три:один на користь Тітана.

Лєпін

-"Здесь сошлись 2 специфичных соперника. Титан разрывается на части во многих турнирах, им тяжело. Команда устает, много отложенных матчей, понять их можно. У Строителя таких проблем нет".  Фінал Кубка профкому Прометей -Тітан відбудеться сімнадцятого липня на стадіоні Олімп.

Просмотров: 1114 | Добавил: VikAndr | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0