• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 1 » Веслування
Веслування
18:34
На веслувальній базі міського спорткомплексу Азовець пройшов чемпіонат Донецької області серед дитячо- юнацьких спортшкіл з веслування на байдарках та каное. У змаганнях взяли участь понад п"ятдесят спортсменів, а перше загально- командне місце зайняли маріупольські веслувальники.
У чемпіонаті області виступали веслувальники з Донецька, Зугреса, селища Зуївка та Маріуполя. Змагання проводилися у трьох вікових категоріях на олімпійських дистанціях двісті, п"ясот та тисяча метрів.
О. Бурлій - тренер: "В Донецке сильные каноисты, у нас сильные девочки и мужчины. По юниорам- Соколюк, подрастает Кравченко, мы можем конкурировать."
Серед юніорів у віковій категорії сімнадцять років та старше на дистанції тисяча метрів на байдарці- одиночці переміг маріуполець, кандидат у майстри спорту Дмитро Остроушко. Він здолав дистанцію за чотири хвилини та двадцять одну секунду: "Можно было бы лучше, тренировался каждый день, у меня был перерыв, тяжело. Соперничество думал будет лучше. Погода повлияла на результат, лодку заливает."
А провідна маріупольська веслувальниця, майстер спорту Олена Герасимова у цих змаганнях участі не брала, але у Дніпропетровську на чемпіонаті України виборола золоту, срібну та дві бронзових медалі. До того ж у Полтаві Олена стала чемпіонкою країни у марафоні, двадцять шість кілометрів вона здолала за дві години сорок хвилин.
О. Герасимова: "4 км идешь на воде, потом бежишь по берегу, по песку, потом опять на воду. Показала хорошее время."
У дівчат віком чотирнадцять років на дистанціях п"ятсот та тисячу метрів перемогла маріупольська веслувальниця Дана Шевякова, Марина Кравченко тут фінішувала другою. У юнаків Сергій Кайстренко виграв три дистанції, на рахунку Святослава Безпалова- дві перемоги.
Олександр Капустян
Просмотров: 1100 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0