• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Март » 4 » Таїландський бокс
Таїландський бокс
11:14
Маріупольські майстри тайського боксу на відкритому чемпіонаті Запорізької області здобули три золотих, шість срібних і стільки ж бронзових нагород. На ринзі Запоріжжя виступали представники двох маріупольських спортклубів.
У відкритому чемпіонаті Запорізької області взяли участь майже сто сорок спортсменів віком від десяти до сімнадцяти років з Кривого Рогу, Мелітополя, Орджонікідзе, Маріуполя та Запоріжжя. Від нашого міста виступали дванадцять боксерів спортклубу Братство міського центра позашкільної роботи та чотири представника спортклубу Поєдинок. Здобуток спортклубу Братство у Запоріжжі склав одну золоту, п"ять срібних та шість бронзових медалей. Тренер спортклубу Братство Роман Кашпор відзначив непоганий виступ у ваговійкатегорії до сорока восьми кілограмів Ігоря Гаврикова, який провів на ринзі два боя і зайняв друге місце.
Р.Кашпор: "Уровень был достоточно высокий для чемпионата области. Для нашего клуба он сложился необычно, не так хорошо. Все малыши провели по 1-2 боя с серьезными соперниками."
Олександр Усов зі спортклубу Братство у фінальному двобої здолав опір господаря змагань, суперника з Запоріжжя, з яким вже не вперше зустрічається на ринзі, і став чемпіоном.
О. Усов: "Бой был тяжелый, соперник хорошо подготовился. Встречался с ним три раза, один проиграл и два выиграл. Помогла уверенность в себе."
Два боксери спортклубу Поєдинок стали у Запоріжжі чемпіонами змагань. Це Артем Кізім серед спортсменів вагою до сімдесяти одного кілограма та Вадим Задніпряний у категорії до шістдесяти кілограмів. Ще один боксер СК Поєдинок зайняв на цьому чемпіонаті друге місце.
А. Кізім: "Три раунда было напряженных, выполнял установки тренера и поэтому победил. В 3 раунде отправил соперника в нокдаун."
Олександр Капустян
Просмотров: 797 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0