• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Март » 25
В чемпіонаті України серед чоловічих команд суперліги у донбаському дербі зустрілися баскетболісти маріупольського Азовмашу та БК Донецьк.
У першій чверті гри маріупольска команда створила десятиочковий наробок, який утримувала до останнього четвертого періоду зустрічи. У заключні десять хвилин матчу блискавичну гру у нападі продемонстрував баскетболіст Азовмашу Маким Пустозвонов, він чотири рази реалізував триочкові кидки. Господарі майданчика спільними зусиллями довели поєдинок до перемоги з рахунком дев"яносто один: сімдесят вісім. Максим Пустозвонов за тридцять вісім хвилин перебування на майданчику набрав двадцять вісім очок та зробив три підбирання м"яча під кошиком.
Р. Ярутіс: "Тот характер, который он сегодня показал в игре, он сконцентрировался, отыграл отлично. Плюс он очень сильно добавил в защите. Это сильный игрок. "
Головний тренер Азовмашу Роландас Ярутіс відзначив також впевнену гру американського легіонера команди Чарльза Томаса. Він теж провів на ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

У юнацькій першості України з сумо вдало виступили представники маріупольської спортшколи імені Геннадія Узуна та училища олімпійського резерву. Вони здобули п"ять золотих та чотири бронзових нагороди і перше загальнокомандне місце.
В Артемівську на першості України виступали старші та молодші юнаки, всього шістнадцять команд. Маріупольці вибороли перше загальнокомандне місце, у фіналі вони перемогли харків"ян.
Лозовий - ЗТУ-: "Сильная у них біла команда, при счете 1:1 в третьем поединке победил Журов."
У особистому заліку чемпіон Європи Микола Кожухов у категорії до дев"яносто кілограмів став чемпіоном України. Він провів у Артемівську вісім поєдинків.
М. Кожухов: "Самый интересный был в финале с Харьковом, Тимченко. Он тяжелее меня, но я выиграл."
А Артем Суровягін виступав на цій першості України у двох вікових категоріях і в обох посів треті місця: "Это мои первые соревнования. В первый день проиграл по ошибке, тут нужна техника, ловкость."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

Боксер дитячо-юнацької спортшколи номер три Дмитро Пресняков, якого тренує Микола Бенедисюк, вже у третє став чемпіоном України серед юнаків. У місті Шостка він випередив усіх суперників у ваговій категорії до тридцяти семи кілограмів.
У місті Шостка у юнацькому чемпіонаті України виступали боксери віком чотирнадцять- п"ятнадцять років з двадцати трьох областей, а також Київа, Севастополя та автономної республики Крим. У ваговій категорії до тридцяти семи кілограмів, виступали десять боксерів, серед них і Дмитро Пресняков.
Бенедисюк - тренер: "Были прошлогодние чемпионы Европы, призеры, участники международных соревнований. Всего 305 человек. Уровень достойный."
Дмитро Пресняков здобув на чемпіонаті три перемоги. Спочатку він переграв боксера з Херсону, у півфіналі переміг представника Черкас, а у фінальному двобої не залишив жодних шансів спортсмену з Сум.
Бенедисюк, Пресняков: "Никаких шансов никому не оставил, все бои выиграл досрочно. На финал тренер Сум ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

В місті Макіївка у турнірі, який організував та провів обласний відділ управління освіти Донецької області маріупольські шахисти зайняли друге загальнокомандне місце . У складі команда нашого міста виступали чотири юних спортсмени.
У Макіївці виступали дванадцять команд школярів, у складі кожної три хлопця та одна дівчина, вік учасників- до сімнадцяти років. До складу маріупольської команди війшли капітан, кандидат у майстри спорту Віталій Чуйко, Володимир Козіс, Анатолій Потебня та Катерина Голуб. Віталій Чуйко виступав за команду Маріуполя на першій дошці
В. Чуйко - кмс: "Я набрал 5,5 очка из 7, 5 побед, ничья и поражение от чемпиона Донецкой области."
Непоганий результат показав й першорозрядник Володимир Козіс, який грав на другій дошці.
В. Козіс : "В турнире набрал 5 из 7, 5 побед и 2 поражения. Напряженными были партии с Горловкой, Макеевкой. Были и легкие партии."
Ще один першоразрядник маріупольської команди Анатолій Потебня у Макіївці виграв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

Шості юнацькі спортивні ігри Маріуполя з кульової стрільби стали відбірковими для участі кращих маріупольських спортсменів у обласних змаганнях.
У шостих юнацьких іграх з кульової стрільби виступали понад п"ятдесят спортсменів дитячо- юнацької спортивно- технічної школи товариства сприяння обороні України віком до вісімнадцяти років. Ці змагання стали відбірковими до обласних юнацьких ігор.
Чуніхін: "В целом результаты у ребят поднялись, в этом году выступили выше среднего. Надеемся на призы в Донецке."
У стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції десять метрів серед дівчат Катерина Горохова, яка займається стрільбою три роки, зайняла перше місце. Її результат- триста тридцять шість очок з чотирьохсот можливих.
К. Горохова: "Своим результатом довольна, но могла и лучше пострелять. Наверное, настроения не было."
А учень спеціалізованої школи номер чотири Роман Романов на цих змаганнях стріляв з пневматичної гвинтівки теж з відстані у десять метрів ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

Дев"ятнадцятий за рахунком чемпіонат міста з руського більярду серед ветеранів цього року зібрав шістнадцять учасників. Краще за інших у змаганнях виступив Анатолій Сергеєв.
У більярдному клубі "Звёздный" за перемогу змагалися шістнадцять майстрів більярду. Вони визначали переможця та призерів у розділі руського більярду "Динамічна піраміда".
В. Бандура: "У нас 3 раздела русского бильярда, мы его популяризируем, приходят молодые люди, смотрят,они думают, что они пуп земли. Пусть посмотрят, как играют дедушки."
Ветерани маріупольського більярду досить активно беруть участь не тільки у місцевіх, а й у обласних та всеукраїнських змаганнях.
В. Бандура: "Мы ездим не только на городские соревнования, ездим в область на Кубок Островского, в апреле будет чемпионат Украины в Хмельницком."
Після тривалої перерви у цьому чемпіонаті виступив Микола Чуріков. Сьогодні колишній працівник комбінату імені Ілліча на заслуженому відпочинку.
М. Чуріков: "Играю с л ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0