• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Март » 11
У спортзалі спортклубу Братство міського центру позашкільної роботи пройшов чемпионат Маріуполя з тайського боксу. Свою майстерність на ринзі демонстрували як юніори, так і дорослі боксери п"яти маріупольських клубів.
Останнім часом Маріуполь став центром розвитку тайського боксу у Донецькій області, про це свідчать успіхи маріупольських боксерів, в першу чергу Олександра Олейника, Василя Терешонка та Ярослава Ремиги, на чемпіонатах світу. У цих міських змаганнях взяли участь понад шістдесят майстрів шкіряної рукавички з п"яти міських клубів.
Казанцев - голова федерації: "Тайский бокс не только не теряет своих поклонников, он их приобретает. Он развивается в мире, Украине, Мариуполе. Много юных участников, нам это нравится."
Андрію Флюстікову зі спортклубу Братство двадцять п"ять років, але на цих змаганнях від дебютував. У півфіналі Андрій достроково переміг Олександра Ткаченка зі спортклубу Поєдинок, але був не зовсім задоволений своїм виступом.
А. Флюстік ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

На чемпіонаті Донецької області з боксу, у якому брали участь спортсмени віком чотирнадцять- п"ятнадцять років, на ринг виходили і три вихованця маріупольської третьої дитячо-юнацької спортивної школи.
На чемпіонаті Донецької області виступали боксери віком тринадцять- чотирнадцять років. Від Маріуполя на ринг виходили три спортсмени дитячо- юнацької спортшколи номер три. У ваговій категрії до тридцяти семи кілограмів Дмитро Пресняков переграв усіх суперників та став чемпіоном області.
Бенедисюк -тренер: "Дима провел 2 боя, он признан одним из лучших. Первый бой выиграл за 15 сек."
Сам Дмитро вважає, що його успіх на цих змаганнях був невипадковим. Хлопець серйозно тренується і намагається стати справжнім майстром шкіряної рукавички.
Д. Пресняков: "Перед этим я был на сборах, потренировался и за счет этого выиграл область. Первый бой с противником из Донецка закончил с явным преимуществом."
Ще одним чемпіоном області став маріуполець Роман Музальов, в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

Тринадцятий за рахунком міжнародний турнір з греко- римської боротьби на призи відомого маріупольського атлета, заслуженого майстра спорту Григорія Комишенка зібрав понад шістдесят борців з Росії, Вірменії та України.
У тринадцятому міжнародному турнірі на призи заслуженого майстра спорту Григорія Комишенка виступали шістдесят п"ять борців віком до двадцяти років. Вони визначали переможців та призерів у восьми вагових категоріях. Маріуполь на турнірі представляли тридцять три спортсмени зі спортшколи імені Геннадія Узуна, спортклубу Азовмаш та філіалу училища олімпійського резерву.
Лозовий - тренер: "Очень понравилась Армения, они много ездят, у них нашлись средства для 20 человек на самолет. Они были в Иране."
Переможцями турніру стали три маріупольця- Максим Фесенко, Олексій Осняч та Микола Кучмій. Останній посів перше місце у ваговій категорії до ста двадцяти кілограмів.
М. Кучмій: "Провел три встречи, самая тяжелая - с русским. 2 периода, было сложно. Ук ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

На шостих юнацьких іграх Донецької області з важкої атлетики у суперважкій ваговій категорії за перемогу сперечалися два маріупольских богатиря - Андрій Іщенко та Микола Марухненко.
І Андрій Іщенко, і Микола Марухненко виступали у ваговій категорії понад дев"яносто чотири кілограми. У межах Донецької області у маріупольських богатирів гідних суперників немає.
Данильченко: "Наши спортсмены пытаются достичь высот ведущих спортсменов. Они явные лидеры в этом возрасте.Соперничают между собой."
Змагання у суперважкій ваговій категорії розпочалися з ривка. Обидва маріупольських спортсмени показали тут гідний уваги результат.
Данильченко - тренер: "Борьба слаживалась бескомпромиссно. В рывке у них был заявлен один вес- 125 кг."
Доля першого місця у двоборстві вирішувалася у другій вправі - поштовху. Микола Марухненко спромігся випередити свого товариша-суперника і став чемпіоном шостих юнацьких ігор Донецької області з важкої атлетики. Андрій Іщенко виборов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

В управлінні з фізичної культури та спорту вшановували маріупольських майстрів з ушу. Чемпіонка світу Ганна Терещенко отримала посвідчення майстра спорту України міжнародного класу.
Заступник начальника управління з фізичної культури та спорту Олександр Васютич вручив посвідчення майстра спорту міжнародного класу Ганні Терещенко. Цим високим званням спортсменка була відзначена за перемогу на чемпіонаті світу серед юніоров, який проходив у дві тисячі десятому році у Сінгапурі. Крім цього Ганна за результатами минулого року були візнана кращою спортсменкою України, а її наставник Віталій Болдирев - кращим тренером.
В. Болдирев: "Прошлый год был удачным для нас. Для Украины. Впервые наша спортсменка привезла золото с чемпионата мира. По этим результатам нам и было присвоено звание."
Сама Ганнна Терещенко розповіла, що ушу займається вже дев"ятий рік поспіль, а першу серйозну нагороду, бронзову здобула у дві тисячі п"ятому році в Італії: "Очень нравится, привел знакомы ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

У спортивному комплексі Новатор завершився шостий тур всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Чотири команди, в яких грали баскетболисти тисяча дев"ятсот дев"яносто сьомого року народження, провели на майданчику чотири зустрічі.
У цьому році у всеукраінській юнацькій баскетбольній лізі виступає тридцять команд. Вони розподілені на дві групи за георгафічними ознаками - Схід та Захід. По чотири кращих колектива з кожної групи вийдуть до фіналу змагань. На сході однією з найкращих є команда БК Донецьк.
Александров - тренер: "Команда организована 3 года тому назад.Есть ребята из Краматорска, Донецка. Играем в Евролиге."
У Маріуполі на майданчику спорткомплекса Новатор у рамках шостого туру баскетболісти з Донецька двічі зіграли з командою БК Кіровоград і обидва рази впевнено перемогли суперника- дев"яносто три : тридцять чотири та вісімдесят один:двадцять шість. Кіровоградські хлопці програли і дві гри баскетболістам Азовмашу.
Пшедромирський: "Мы ожидали бол ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.03.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0