• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Март » 18
У місті Дружковка завершився чемпіонат Донецької області з важкої атлетики серед юніорів. Маріупольські атлети зі спортклубу Богатир, яких готував до змагань заслужений тренер України Сергій Аленін, посіли друге загальнокомандне місце.
П"ять маріупольських важкоатлетів зі спортклубу Богатир віком до двадцяти років вибороли у місті Дружковка одну золоту, три срібних та одну бронзову медаль. У командному заліку в них призове місце. С. Аленін - ЗТУ: "Ребята выступили в силу своих возможностей, заняли призовые места и среди 17 команд стали вторыми."
Двадцятирічний Максим Алексеєв за результатами останніх змагань отримав з рук заступника управління з фізичної культури та спорту Петра Татара посвідчення майстра спорту України. На обласному чемпіонаті Максим серед важкоатлетів вагою до вісімдесяти п"яти кілограмів зайняв перше місце.
Алексеєв - мс: "Эти соревнования были проходящими, особенно не готовился, главный старт- на чемпионате Украины. Выступил легко."
Сріб ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2011

Боксер спортивного клубу Іллічівець Владилен Бойко виграв молодіжний чемпіонат Донецької області, який проходив у Артемівську. Вихованець заслуженого тренера України Володимира Смирнова виграв на обласних змаганнях три поєдинка.
У Артемівську на чемпіонаті Донецької області виступали майже сто боксерів віком шістнадцять- сімнадцять років. Від спортивного клубу Іллічівець на ринг виходили чотири спортсмени, два з них повернулися додому з нагородами. У ваговій категорії до шістдесяти дев"яти кілограмів від іллічівців виступав Владилен Бойко. Вигравши два боя, у фіналі він зустрівся з майстром спорту, фіналістом чемпіонату Європи Іванченко.
В. Смирнов - ЗТУ: "Надо было боксировать сильно, без явного преимущества никто победу бы не отдал. Влад его нокаутировал, я рад за него, надеюсь на чемпионат Украины."
Владилен Бойко відзначив, що виходив на фінальний двобій впевнено, бо тренер налаштував його тільки на перемогу.
Владилен Бойко: "Отбоксировал первый раунд с ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2011

У Артемівську відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з ушу. У змаганнях виступали і три маріупольські клуби. Зокрема, у розділі саньда- поєдинки представники спортшколи Лідер вибороли десять золотих ти вісім срібних медалей.
У Артемівську виступали маріупольські спортсмени зі спортшколи Лідер, спортклубу Афганець та секції ушу вчилища міліції, а взагалі у змаганнях виступали майстри ушу віком від восьми років.
Осіпов: "У каждого спортсмена была своя задача, малыши- для них это ответственный старт, для взрослых- промежуточный старт. "
Представники спортшколи Лідер торговельного порту у розділі саньда- поєдинки виступили досить вдало- в них вісімнадцять призових місць. Серед десяти маріупольських чемпіонів Донецької області найбільш переконливо виступив Артем Кучко, який здобув у Артемівську яскраві перемоги.
Осіпов: "Традиционно у нас лидер- Кучко, он провел 2 боя, он готовится к чемпионату Украины, чтобы войти в сборную, поехать на чемпионат мира." < ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2011

У Кривому Розі пройшов всеукраїнський турнір з греко- римської боротьби пам"яті відомого у минулому борця, майстра спорту СРСР Станіслава Плюсніна.
У Кривому Розі у двох вікових категоріях- чотирнадцять-п"ятнадцять та шістнадцять-сімнадцять років- виступали понад сто шістдесят борців. Маріупольські спортсмени зайняли п"ять перших місць, одне друге та два третіх. Андрій Грига виступав на турнірі у ваговій категорії до шістдесяти трьох кілограмів, він провів на килимі три сутички і в усіх переміг, в нього золота медаль.
А. Грига: "В финале встретился с борцом из Днепра, победил по баллам, оказался сильнее. Кто терпит, тот и побеждает."
А шістнадцятирічний Іван Трошин серед борців вагою до п"ятдесяти восьми кілограмів виграв у чотирьох суперників і теж став чемпіоном турніру. Сам Іван серед усіх своїх поєдинків особливо відзначив фінальний.
І. Трошин: "Боролся с борцом из Кривого Рога, выиграл по баллам в два периода. Устал, но отстоял."
Найлегшим з усіх ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0