• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Март » 04
Один із перспективних маріупольських футбольних арбітрів Володимир Тимофеєв провів успішний тренувальний збір на турецькому узбережжі Анталії.
Двадцятирічний маріупольський арбітр Володимир Тимофеєв займається суддівством футбольних матчів вже шість років і поступово підвищує рівень свого арбітражу.
В.Тимофеєв: "В прошлом году судил ДЮФЛ, чемпионат области и города среди взрослых. В этом рекомендован на аматоров."
На зборі у Туреччині , куди приїхав Тимофеєв, голова суддівського комітету Анталії для перевірки назначив його арбітром зустрічі двох білоруських команд- Динамо (Брест) та Нафтан (Полоцьк). (
В.Тимофеєв: "Мистер Харун лично присутствовал на этом матче и дал высокую оценку.Если бы провалил игру, судил бы ассистентом или поехал бы домой."
Після цього Володимир Тимофеєв провів у Анталії у якості головного арбітра ще чотири поєдинки, він виводив на поле команди із Узбекістану, Польщі, Данії, Туреччини. У цих матчах молодий маріупольський арбітр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

На чемпіонаті України з гирьового спорту, який відбувся у Львові, виступали понад сто шістдесят спортсменів у трьох вікових категоріях- юніори, дорослі та ветерани. Серед ветеранів вдало виступили відомі маріупольські майстри цього виду спорту, представники комбінату імені Ілліча. Майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу з ВВО Сергій Сахно у ваговій категрії понад дев"яносто кілограмів став чемпіоном країни. А майстер спорту з РБЕУ Олександр Колесник серед атлетів вагою до сімдесяти кілограмів зайняв друге місце, в нього срібна медаль.
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

Напередодні жіночого свята- Дня восьмого березня- у більярдному клубі "Звёздный" міська федерація провела турнір з руського більярду серед дівчат.
Це перший у цьому році жіночий турнір, який проводить міська федерація спортивного більярду. У змаганнях взяли участь шістнадцять дівчат, які визначали переможця та призерів у розділі руського більярду "Вільна піраміда."
В. Бандура: "Мы проводим 8 турнир по счету, участвуют сильнейшие кроме двух- это Меркулова и Худошина."
Валентина Челпан із села Ялта дебютувала на змаганнях у Маріуполі, дівчина дуже хвилювалася перед початком своєї першої зустрічі.
В. Челпан: "Первый раз попала на турнир, сложно очень, девчонки более опытные, но все получится. Играю каждый день, уже 2 года. "
А ось Ганна Бєлая - вже досвідчений турнірний гравець, вона неодноразово займала призові місця на міських змаганнях з більярду. Цей чемпіонат Ганна розпочала невдало, у першій зустрічі вона з рахунком два:три програла Христині Шевцов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

В спортзалі дитячо-юнацької спортшколи номер два завершилися юнацькі ігри Мариуполя зі спортивної гімнастики. На цих змаганнях визначали кращих у гімнастичному багатоборстві.
У юнацьких іграх Мариуполя виступали тридцять юних гімнастів віком від семи до п"ятнадцяти років. Вони визначали переможців та призерів змагань у багатоборстві за сумою виступів на шести приладах. Виходцев - гол. суддя: "Гимнастика сейчас помолодела. Дети должны показывать сложности. Нужны ребята одаренные, способные."
Першорозрядник Іван Седаков виступає на цих змаганнях зі складною програмою - кандидата у майстри спорту. Хлопець досить рівно виконав вправи на усіх приладах і набрав переможну суму балів, кращу серед першорозрядників, в нього перше місце.
І. Седаков: "Самый мой любимый снаряд- конь.До травмы был идеальный, сейчас слабый."
Серед гімнастів, які виступали за програмою другого дорослого розряду, не було рівних Віталію Цолану. Ігор Калінін виборов перше місце серед хлопців, ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

У фінальному поєдинку п"ятнадцятого традиційного турніру пам"яті Івана Армяновського зустрілися команди Портовик і "Добро і воля" . Долю напруженого матчу, який проходив у складних погодніх умовах, вирішив один забитий м"яч.
Гра поміж командою торговельного порту і футболістами із селища Мелекіно проходила у морозну погоду. Сильний вітер ускладнював дії футболістів обох команд. У першому таймі відзначитися влучним ударом не вдалося жодній із команд. Після перерви частіше атакували футболісти Портовика і на шістдесятій хвилині зустрічі таки забили гол, який виявився переможним. М"яча у ворота команди Добро і воля з меж штрафного майданчика надіслав Іван Папазов. Отже, виграш Портовика з рахунком один:нуль.
І. Папазов: "Победа далась тяжело, тяжелые погодные условия, тяжело играть в пас. У нас все сыграли ровно, но накопилась усталость."
За перемогу у п"ятнадцятому турнірі пам"яті Івана Армяновського команда Портовик отримала перехідний кубок із рук сина Івана Олексі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

Відомі маріупольські борці греко- римського стиля вдало виступили на змаганнях Кубка України серед ветеранів, які проходили у Черкасах. Вони вибороли дві золотих, дві срібних та одну бронзову нагороди. Перші місця зайняли Олексанр Сардарян та Микола Узун.
У Черкасах виступали п"ять маріупольських борців- ветеранів. Всього у змаганнях взяли участь понад сімдесят спортсменів , серед них були і представники Білорусі. Алексан Сардарян серед борців віком тридцять п"ять- сорок років у ваговій категорії до дев"яносто шести кілограмів провів на килимі три сутички і в усіх здобув переконливі перемоги, в нього золота медаль.
О. Сардарян: "Я провел 3 поединка, у меня соперников нет, проблем нет, я был призером мира, все выиграл явно."
Ще одним переможцем змагань став маріуполець Микола Узун серед борців вагою до вісімдесяти п"яти кілограмів. А Сергій Фокін у такій же ваговій категріії, але серед спортсменів віком сорок п"ять- п"ятдесят років здобув срібну нагороду, він провів ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

З перемоги стартувала у весняній частині чемпіоната України серед молодіжних складів команда Іллічівця. У Запоріжжі маріупольські резервісти перемогли однолітків місцевого Металурга. Усі м"ячі були забиті у першому таймі гри. Спочатку маріуполець Єгор Іванов на восьмій хвилині відкрив рахунок голів, забитих у цій зустрічі. Невдовзі Андрій Ключик подвоїв перевагу Іллічівця. Але вже через дві хвилини господарі матчу скоротили різницю у рахунку, це гравець гостей Ілля Лубашев надіслав м"яча у власні ворота. Ще один автогол, тепер вже з боку футболіста Металурга, встановив остаточний рахунок поєдинка- три:один на користь молодіжного складу Іллічівця.
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

Маріупольські майстри тайського боксу на відкритому чемпіонаті Запорізької області здобули три золотих, шість срібних і стільки ж бронзових нагород. На ринзі Запоріжжя виступали представники двох маріупольських спортклубів.
У відкритому чемпіонаті Запорізької області взяли участь майже сто сорок спортсменів віком від десяти до сімнадцяти років з Кривого Рогу, Мелітополя, Орджонікідзе, Маріуполя та Запоріжжя. Від нашого міста виступали дванадцять боксерів спортклубу Братство міського центра позашкільної роботи та чотири представника спортклубу Поєдинок. Здобуток спортклубу Братство у Запоріжжі склав одну золоту, п"ять срібних та шість бронзових медалей. Тренер спортклубу Братство Роман Кашпор відзначив непоганий виступ у ваговійкатегорії до сорока восьми кілограмів Ігоря Гаврикова, який провів на ринзі два боя і зайняв друге місце.
Р.Кашпор: "Уровень был достоточно высокий для чемпионата области. Для нашего клуба он сложился необычно, не так хорошо. Все малыши провели по 1 ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.03.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0