• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 18 » Таеквондо
Таеквондо
18:08
Маріупольські майстри таеквондо на змаганнях фіналу Кубку України, які відбувалися у Кировограді, вибороли одну золоту та три бронзових нагороди і завоювали путівку на чемпіонат Європи. У складі клубу Мусаи- кіль особливо відзначився Олександр Журба, він двічі підіймався на п"єдестал пошани у індивідуальному заліку. Клуб "Мусаи- кіль", що означає " Шлях воіна, " був організований у жовтні минулого року і вже досяг певних успіхів.
Паршинцев - заст. голови клубу: "Мы выступали за СК Ильичевец, сейчас разделились. Но все относимся к донецкой федерации таэквондо. У нас стоят цели выступить на ближайшем чемпионате Европы и завоевать призовые места".
У Кировограді виступали п"ять спортсменів з маріупольського клубу,ь а всього за перемогу сперечалися понад п"ятсот майстрів таеквондо з дев"яти міст України. Клуб Мусаи- кіль дебютував на цих змаганнях і цей дебют можна визнати вдалим.
Паршинцев: "Мы ставили цель завоевать все по всем видам, но не вышло. Выступали против чемпионов Европы и мира, не смогли пройти".
У особистих змаганнях Олександр Журба у ваговій категорії до шестидесяти трьох кілограмів виборов дві бронзових нагороди- у формальних вправах та поєдинках. Самому Олександру быльш запам"яталися саме поєдинки: "Было тяжело, нервничали все. Бои тяжелые. Много сил потратил в первом бою, потом легче, Судьи в итоге отдали победу харьковскому сопернику."
У командних змаганнях разом з Журбою виступали Сергій Воробйов, Олексій Малахов, Сергій Опришко та Ярослав Ждамаров. У маріупольських хлопців третє місце у формальних вправах та перемога у командних поєдинках. У фіналі вони здолали опір команди з Кировограду.
Воробйов: "В командных соревнованиях выходит команда и по очерееди каждый спорстмен выступает. Играет большую роль тренер".

Просмотров: 949 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 1.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0