• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 29 » "Шкіряний м"яч"
"Шкіряний м"яч"
17:48
У фіналі всеукраїнського турніру "Шкіряний м"яч", який проводився у Києві за підтримкою федерації футболу України, у молодшій віковій групі виступали і маріупольські хлопці з гімназії номер один. Вони вдало зіграли на попередньому етапі, а у фіналі у захоплюючій боротьбі лише у серії післяматчевих пенальті поступилися одноліткам з команди Хмельницької області і зайняли таким чином друге місце.
Маріупольська команда одинадцятирічних футболістів з гімназії номер один, яка тренується у філіалі футбольної академії клуба Шахтар, пройшла три попередніх етапа, за підсумками яких і виборола місце у фінальних змаганнях, які відбувалися у Києві на стадіоні імені Віктора Баннікова. У столиці України наши футболісти у групі зіграли внічию з командою Володимир- Волинського-один:один, та перемогли футболістів з Конотопу та Кременчука. У цих поєдинках Валерій Шендрик забив два голи.
В. Шендрик: "В Киеве хорошо...Я играю в нападении, у ворот соперника, задача- забивать им голы."
Зайнявши перше місце у групі А, маріупольська команда вийшла до фіналу, де зустрілася з футболістами Хмельницької області. Основний час гри не приніс переваги жодному з суперників.
Белла - тренер: "Финальная игра была напряженная, проигрывали 0:1, потом сравняли счет и ушли на перерыв. Во втором тайме у нас открылось второе дыхание".
Але схилити шальки терезів на свій бік маріупольцям не вдалося, гра так і завершилася внічию один:один. Суперники виконали серію післяматчевих пенальті і тут більш вдалими виявилися хлопці з Хмельницької області. Одним з тих , кто не схибив при пробитті пенальті у складі маріупольської команди, був Ігор Самойленко.
І. Самойленко: "Меня хотели выпустить после гола, но так и не выпустили, когда били пенальти, я бил шестым и забил".
Отже команда маріупольської гімназії номер один стала срібним призером всеукраїнських змагань "Шкіряний м"яч" у молодшій віковій групі. Нагороду за це отримав капітан команди Руслан Хоміч, який дуже відповідально ставиться до своїх обов"язків.
Р. Хоміч: "Обязанности- поддержать команду в трудную минуту, когда надо собрать все силы и забить решающие голы, или сделать оборону и не подпускать соперника."
Олександр Капустян,
Просмотров: 762 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0