• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 4 » Підсумки року СК "Іллічівець"
Підсумки року СК "Іллічівець"
18:03
Дві тисячі дев"ятий рік став вдалим і для спортивного клубу Іллічівець. Кращі спортсмени успішно виступили на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Закінчилася двадцять дев"ята, а осінню розпочалася ювілейна тридцята спартакіада комбінату імені Ілліча серед виробничих колективів. У минулому році іллічівці організували та провели на високому рівні ряд міжнародних змагань. Про підсумки року минулого та плани на майбутнє кореспонденту сайту розповів голова спортклубу Іллічівець Валерій ОлефірЕнко.
Як відзначив Валерій Олефіренко, робітничий спорт на комбінаті імені Ілліча користується підтримкою адміністрації та профспілки.
Олефіренко: "Программа развития физкультуры и спорта на комбинате была наработана в СК Ильичевец в начале 2000 г совместно с администрацией и профкомом и показала правильность выбранного пути. И в 2009 эта линия выдерживалась".
У минулому році іллічівські спортсмени стали переможцями спартакіади Донецької області серед металургів та гірників і посіли друге місце у аналогічних змаганнях в Україні , де зовсім трішки програли команді Запоріжсталі.
Олефиренко: "Наши ильичевские спортсмены доказали, что они не случайно и надолго стали лидерами рабочего спорта как горно-мет. промышленности, так и среди всех пром. предприятий".
Футбол був і залишається найулюбленим видом спорту іллічівців. У дві тисячі дев"ятому році змаганнях чемпіонату комбінату імені Ілліча відбувалися у трьох лігах. Традиційно пройшов розіграш Кубку профкома. Кращі іллічівські команди-Титан та Ілліч-Агро- стали призерами чемпіонату Маріуполя: "Он опять продолжает демонстрировать свою смассовость. Прометей выиграл Кубок обкома, первое место в области на приз Рабочей газеты.
Ватерпольний клуб Іллічівець у минулому році зробив дубль- команда у дванадцятий раз стала чемпіоном України, а також виграла Кубок країни: "Что примечательно- оба приза добыты в сложной борьбе. Это говорит о том, что уровень поло растет, ряд команд имеют легионеров, составляют нам приличную конкуренцию".
На закінчення зустрічі голова спортклубу Іллічівець поділився планами на майбутнє. Вже у розпалі ювілейна тридцята спартакіада комбінату, яка проходить у десяти видах спорту. Переможці у шахматах та шашках вже визначені, тривають змагання з міні-футбролу. А завершаться спартакіадні старти влітку: "Спартакиада обкома и ЦК тоже будут юбилейными, Мы не собираемся уступать. Поздравляю всех с Новым годом и Рождеством. Счастья, здоровья".


Просмотров: 1000 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0