• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 8 » Кубок міста з міні-футболу
Кубок міста з міні-футболу
10:56
Відбулися чергові матчі сьомого Кубка міста з міні-футболу, який проходить у спортзалі Приазовського державного технічного університету. У групі А футболісти Тепломережи з рахунком три : два перемогли другу команду "Добро та воля", а один з лідерів групи Б команда Прометей цеху ремонту металургійних печей комбінату імені Ілліча розгромила команду Білосарайка-дев"ять:два.
У сьомому розіграші Кубку Маріуполя з міні-футболу виступає двадцять одна команда, на попередньому етапі учасників змагань розбито на три групи. Футболісти Тепломережі, які грають у групі А, стартували з поразки від команди Лідер з рахунком три:чотири. Слідом за цим були переможені друга команда ПДТУ та Елада.
Кеванашвілі - капітан Тепломережі: "Откровенно говоря, все три игры тяжелые. Особенно с Лидером, уступили. Была интрига. Дальше собрались и след. игры выиграли, хотя и тяжело".
У своєму четвертому матчі Олександр Кеванашвілі та його партнери зустрілися з командою "Добро та воля- два." У першому таймі саме Кеванашвілі забив перший гол у ворота суперника- один:нуль. Після цього рахунок зустрічі двічі зрівнювався, але останнє слово залишилося за Тепломережою- третій переможний гол знову забив Олександр Кеванашвіли, три:два. У підсумку у Тепломережі дев"ять очок після чотирьох зустрічей і перше місце у групі А, по шість очок тут набрали друга команда Добро та воля та Лідер, але останні провели лише два поєдинки. Дві перших команди з кожної групи, а також дві кращі з трьох, які займуть треті місця, виходять у плей-оф.
Кеванашвілі: "Нацелились на второе место. Конкуренция будет с ДиВо- 2. Безупречен Титан, ДиВо, Ильич-Осипенко. Этот турнир сильнее предыдущих".
У групі Б Прометей здобув вже третю перемогу поспіль, на цей раз над командою Білосарайка- дев"ять:два, по два м"яча у ворота суперника забили Дмитро Бабіченко та Сергій Бабаков. Прометей набрав дев"ять очок, а лідирує перша команда Добро та воля, в неї дванадцять очок.
Армяновський: "К нам пришел один игрок- Бабиченко , все остальные-прошлогодний состав, кто участвовал в чемпионате завода. Фаворит в целом-Титан".
У групі В три команди набрали по дев"ять очок- це Титан киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча, Брати і компанія та Водоканалець.


Просмотров: 952 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0