• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 29 » 15-й Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед поліцейських
15-й Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед поліцейських
16:47
23-24 вересня в Донецьку на стадіоні Олімпійський відбувся 15-й Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед поліцейських. На змаганнях, які уперше провдилися в Україні, виступали близько 220 спортсменів-працівників правоохоронних органів з 16-ти країн континенту. Окрім хазяїв, до Донецька приїхали команди Австрії, Болгарії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Великобританії, Іспанії, Монако, Голландії, Норвегії, Румунії, Росії та Швеції.
Церемонія відкриття Чемпіонату Європи з легкої атлетики серед поліцейських на РСК Олімпійський зібрала повний стадіон. Відкриття замагань пройшло видовищно, тут були залучені поліцейські загони, які демонстрували на що здатні правоохоронці. У Чемпіонаті приймали участь й курсанти Донецького юридичного Інтституту. Начальник навчального закладу каже, що для курсантів це був неабиякий досвід.
Віктор Бесчастний - начальник Донецького юридичного інституту: "Они были и волонтерами со знанием иностранных языков , они даже показательные выступления делали , они работали и с командами, а также на два мы их осободили, чтобы они принимали участие как зрители в этих соревнованиях как полицейские мира подготовлены и к чему надо в своей жизни стремиться."
Подивтися було на що. Програма чемпіонату складалась з бігу, стрибків у висоту і довжину, метання списа, штовхання диску та стрибків із жердиною. До складу збірної МВС України увійшли олімпійські чемпіони, чемпіони Європи, а також учасники Олімпійських ігор. За результатами змагань команда України одежрала безперечну пермогу - українські правоохоронці завоювали на Чемпіонаті 17 золотих медалей. Всього в скарбничці команди України 35 медалей. Срібло у бігу завоював й донецький спортсмен, курсант юридичного інституту Сергій Зачепа, який увійшов до збірної команди України.
Наступний чемпіонат Європи серед поліцейських відбудеться у травні 2011 року в столиці Франції. На цей раз змагання проходитимуть по дзюдо.
Людмила Шишханова
Просмотров: 831 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0