• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 8 » Стартував розіграш Кубку перемоги з футболу
Стартував розіграш Кубку перемоги з футболу
12:20
Розпочався двадцять четвертий розіграш Кубка Перемоги з футболу серед аматорських команд. У цьому році у змаганнях беруть участь двадцять колективів. На першому етапі розіграша Кубка перемоги двадцять команд-учасниць були розподілені на чотири групи. По дві кращих команди з кожної групи повинні вийти до наступного, другого етапу.
Б. Данцкер - гол. суддя змагань: "Во втором этапе 8 лучших команд будут поделены на две группы по4 команды. Игры в группах пройдут по кругу. По две лучших команды из каждой группы,всего 4 составят полуфинальные пары."
У групі Б команда комбінату імені Ілліча Прометей з цеху ремонта металургійних печей у своєму першому матчі зустрілася з командою Лідер- два. Перший тайм поєдинка пройшов з перевагою іллічівців, спочатку Ігор Зурнаджи, а потім і Олександр Іванов двічі вразили ворота команди Лідер- два. Але після перерви на полі розпочалася зовсім інша гра. В"ячеслав Корпачьов, скоротив відстань у рахунку, а потім В"ячеслав Гарін зрівняв результат- два:два. Але і на цьому футболісти команди Лідер-два не зупинилися. Переможний третій гол у ворота Прометея невдовзі надіслав Володимир Кушнаренко. Отже вольова перемога Лідера- два з рахунком три:два. До цього Лідер-два переміг і футболістів Елади з рахунком два:нуль, отже команда лідирує у групі Б, маючи шість очок з шести можливих. По три очка у двох зустрічах у групі Б набрали Азовсталь та Елада. У групі А на два перші місця претендують Портовик та команда Титан з киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча, вони обидві розпочали турнир з двох перемог. Команда Судноремонтник з шістьмаочками після двох ігор лідирує у групі В, тут також шість очок мають футболісти Гранита, але після трьох поєдинків. І нарешті, у групі Г два виграша у двох матчах здобули футболісти Урзуфа. Перший етап розіграша Кубка Перемоги завершиться сімнадцятого квітня.
Олександр Капустян
Просмотров: 848 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0