• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 22
В одинадцятому турі дитячо- юнацької футбольної ліги команди ФК Іллічівець зустрічалися з харківським Арсеналом. Сімнадцятирічні гравці приймали своїх суперників вдома у критому іллічівському спорткомплексі.
Перший гол у зустрічі забили харків"яни, але ще до перерви маріупольські хлопці відповіли трьома влучними ударами. У другій половині гри Іллічівець забив ще чотири голи, а пропустив від Арсеналу лише один. Остаточний результат сім:два на користь маріупольської команди, у складі якої по два м"яча забили Ярослав Гарін, Володимир Ушаков та Байрам Будагов.
Б. Будагов: "Сегодня мог забить больше, буду работать над реализацией, стараться забивать."
Тренер мариупольської команди Юрій Ярошенко залишився незадоволеним діями підопічних своєї команди у захисті: "По пропущенным она находится внизу таблицы. Пробуем разные сочетания. В обороне есть ошибки."
У зоні, де виступають сімнадцятирічні іллічівці грають десять команд, а у фінал виходять лише дві кращих. Перше ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

В міській спартакіаді серед виробничих колективів з шахів та шашок взяли участь команди п"ятнадцяти підприємств. За останні роки це найвища кількість учасників у таких змаганнях.
Цього року у порівняні з минулими турнірами кількість команд-учасниць спартакіадног турніру серед маріупольських підприємств значно збільшилася.
В. Пономарчук - гол. суддя: "Поработало управление по физической культуре и спорту, потому столько команд, это радует."
У шаховому турнірі серед семи команд фаворитом вважався колектив комбінатуі імені Ілліча, за який на першій дошці грав представник копрового цеху Сергій Тимофеєв: "Я хочу выиграть за себя, также болею за команду, переживаю. Играю в компьютером, готовлюсь постоянно."
Команда іллічівців, за яку крім Тимофеєва грали Олександр Голінка та Аліна Чернявська, стала чемпіоном спартакіади. На другому місці шахисти судноремонтного заводу, азовстальці- треті. У турнірі шашкістів теж серед головних претендентів на перемогу були спортсм ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

Фінальні міські змагання "Старти надій" зібрали кращі команди з чотирьох районів міста. У манежі МСК Азовець вони змагалися у п"яти легкоатлетичних дисциплінах.
У районих змаганнях "Старти надій" взяли участь тридцять чотири команди. У фіналі виступали колективи п"ятої, сьомої, восьмої та п"ятнадцятої шкіл. За правилами змагань у складі кожної команди- сім хлопців та сім дівчат.
Баліхін: "Соревнования проводятся более 30 лет, с советских времен. В программе легкоатлетические упражнения - прыжки и бег."
Розпочалися змагання зі стрибків у довжину. У підсумку кращий результат тут показала команда п"ятої школи. Втім, учень сьомого А класу п"ятнадцятої школи Олексій Арабов залишився задовільним своїм виступом - у його команди третє місце.
О. Арабов: "Тренировал прыжок, прыгнул, как мог. Я не атлет, а футболист. Доволен своим прыжком, команда тоже, болею за команду. "
А Антон Сангліч з п"ятої школи відзначив, що його клас дуже спортивний, це і допомогло ком ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

Працівниця аглофабрики комбінату імені Ілліча Ольга Агудова стала чемпіонкою Донецької області з шахів серед жінок. У Краматорську вона випередила дев"ятьох суперниць і показала кращий результат.
В Краматорську за перемогу сперечалися десять шахисток, які зіграли за круговою системою дев"ять турів. Ольга Агудова здобула на турнірі п"ять перемог, дві зустрічі зіграла внічию та дві програла. У підсумку у неї шість очок.
О. Агудова: "Были представительницы Донецка, Краматорска. Напряженная борьба, по 2 тура в день, по 6- 8 часов. Заняла первое место. В каждом турнире борьба по своему сложная, студентки тренируются, тяжеловато с ними бороться."
А ще для двох маріупольських шахисток, Катерини Василенко та Катерини Безбородової, в яких немає такого досвіда , як у Агудової, цей чемпіонат став справжньою школою майстерності, хоча вони і не потрапили у призерки. А друге місце також с шістьма очками посіла Людмила Першина з Донецька, вона поступилася Агудовой у особистій зус ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

У рамках відкриття літнього легкоатлетичного сезону на стадіоні Іллічівець пройшов турнір "Олімпійські надіі Приазов"я- дві тисячі одинадцять", у якому взяли участь легкоатлети з семи міст Донецької області.
В змаганнях виступали понад сто п"ятдесят легкоатлетів у двох вікових групах- дванадцять-тринадцять та чотирнадцять- п"ятнадцять років. Цей турнір є традиційним і проводиться у нашому місті вже понад сорок років. Саме тут розпочинали свою кар"єру багато всесвітньо відомих спортсменів.
О.Киян - гол. суддя: "Ирина Привалова- олимпийская чемпионка, Лещинская- серебряный призер, Кревсун- чемпионка Европы."
У штовханні ядра серед дівчат з самого початку змагань Катерина Федотова була серед лідерів. У заключній спробі спортсменка з Дзержинська показала результат одинадцять метрів та тридцять три сантиметри і стала чемпіонкою турніру.
К.Федотова: "Это мой личный рекорд, раньше у меня было 11.32. Сейчас я рада, в шоке!"
А представник спортклубу Іллічівець ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

На міжнародному турнірі з греко- римської боротьби пам"яті відомого борця Олексія Вакуленка, який завершився у Краматорську, здобутком маріупольських спортсменів стали вісім нагород.
Відомий український борець Олексій Вакуленко захищав кольори спортклубу Азовмаш, у дві тисячі сьомому році він трагічно загинув. Четвертий турнір його пам"яті зібрав на батьківщині Олексія у Краматорську двісті двадцять учасників, двадцять вісім команд. Вік спортсменів- до сімнадцяти років. Лозовий - тренер: "Соревнования были проведены на высоком уровне, среди гостей- родители Алексея, олимпийский чемпион Тедеев."
Маріупольські борці зі школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна та донецького філіалу училища олімпійського резерву здобули на турнірі п"ять золотих, одну срібну та три бронзових медалі. У ваговій категорії до шістдесяти дев"яти кілограмів переміг маріуполець Артем Суровягін: "Это мой не первый турнир. Выигрываю там 3 год подряд, выигрывать все сложнее и сложнее. "
О ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.04.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0