• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 01
У спеціалізованому спортзалі боксерського клубу Іллічівець пройшли традиційні змагання під назвою "Відкритий ринг". Понад шістдесят юних майстрів шкіряної рукавички демонстрували свою майстерність, серед них і спортсмени з Бердянську та Волновахи.
Змагання "Відкритий ринг" стали у Маріуполі вже традиційними, вони проходять майже кожного місяця. Цього разу у боксерському залі спортклубу Іллічівець виступали шістдесят два спортсмени віком від десяти років та старше.
Харченко - ЗТУ: "Эти ребята, которые подрастают, я ими любуюсь. Они показывают техничный бокс, хотя есть и новички."
На цих змаганнях виступали боксери чотирьох маріупольських спортшкіл, а також спортсмени з Волновахи та Бердянська. Тренер та президент бердянського клубу Чемпіон Костянтин Коробов цього разу привіз на турнір команду у складі дев"яти боксерів різного віку.
Коробов: "У нас 2003г, 96, 97, есть и взрослые, надеемся на победу"
Однією з найбільш цікавих та напружених стала зустріч ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

Три роки тому раптово пішов з життя відомий маріупольський футбольний арбітр Антон ТертОв, але пам"ять про нього зберігають друзі та колеги з арбітражу, всі, хто знав та шанував цю життєлюбну людину. Саме вони зібралися у критому спорткомплексі Іллічівець на товариську зустріч, присвячену річниці з його смерті.
Усе своє свідоме життя Антон Тертов присвятив футболу. Він був вихованцем дитячо- юнацької спортшколи Іллічівець, де грав під керівництвом Валерія Короткова. Вже з шістнадцяти років Антон розпочав свою суддівську кар"єру.
Малакуцький: "Перспективный был футболист, на него можно было положиться. В судействе тоже проявил себя очень хорошо,входил в тройку лучших арбитров города. "
Не один десяток матчів Антон Тертов провів у якості футбольного арбітра разом з Віктором Розумним. Ці поєдинки Віктор пригадує з задоволенням.
В.Розумний: "Мы судили с ним не один матч, их было много. Был он хороший человек, понимали друг друга на поле с полуслова. Жалко, что т ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

Завершився двадцять другий міжнародний турнір пам"яті відомого у минулому маріупольського футболіста Валентина Лівенцева. У заключний день змагань визначилися переможці та призери у п"яти вікових категоріях.
Cеред команд старшої групи-вік гравців до сімнадцяти років- перемогли футболісти Торпедо з Миколаїва, п"ятнадцятирічні хлопці запорізького СДЮШОР- Космос у фіналі виграли у купянської Мрії- сім:нуль. Київська Зірка, за яку грали футболісти чотирнадцяти років, тільки у серії післяматчевих пенальті здолала опір російської команди з міста Орел. У цій віковій групі у поєдинку за третє місце білоруська команда БАТЕ з Борисова, яка вперше приїхала до Маріуполя, переграла купянську Мрію з рахунком три:нуль.
Баранов - тренер БАТЕ: "Команда у нас перспективная, человека 3- 4 хорошего уровня. Турнир организован хорошо, но хотелось бы команды посильнее."
Півзахисник БАТЕ Олексій Ханевич вважає, що його команда могла у Маріуполі виступити краще, але і третє призове місце- ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

У критому спорткомплексі Іллічівець завершився традиційний юнацький турнір з футболу "Іллічівська весна- дві тисячі одинадцять" за участю дванадцяти команд. Переможці змагань визначалися у трьох вікових групах.
У турнірі одинадцятирічних футболістів у поєдинку за третє місце зустрілися Іллічівець та донецький Металург. Зустріч пройшла у запеклій боротьбі, а її долю вирішив єдиний гол, який забив у ворота суперника гравець маріупольської команди Дмитро Андросов: "Игра с Металлургом была тяжелой, забил потому, что бежал с мячом, меня костыльнули и я со штрафного забил. Играю центральным нападающим, задача- забивать. "
Теж третє місце посіла іллічівська команда, за яку грали футболісти дві тисячі першого року народження. У своєму останньому на турнирі матчі вони з рахунком п"ять:два виграли у Іллічівця- два. Три голи у складі переможців забив Данило Поздняков.
Д.Поздняков: "У меня было много моментов, а забил только 3 гола. У соперника была сильная защита, и атака нор ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

Стартував розіграш Кубка Перемоги з футболу серед аматорських команд. У змаганнях беруть участь дев"ятнадцять команд, які на попередньому етапі розподілені на чотири групи. Володар Кубка визначиться дев"ятого травня.
У групі Д на попередньому етапі розіграша Кубка Перемоги виступають п"ять команд, дві кращих з них продовжать боротьбу за почесний трофей. У своєму стартовому поєдинку турніра на полі стадіону Піонер зустрілися команди "Ай-ті-ві" та футболісти Карані. Перший тайм приніс мінімальну перевагу команді Ай-ті-ві, єдиний гол у ворота суперників провів Олександр Цуканов. Після перерви він же забив ще два м"яча у ворота Карані і рахунок став три:нуль. Після цього у складі Ай-ті-ві відбулася заміна воротаря- з поля пішов АртемКурносов. Він відзначив, що перевага його команди над суперником є цілком логічною.
Курносов: "Уровень чуть пониже игроков, чем в нашей команде, а так команда хорошая, сельская."
Щодо продовження боротьби за Кубок, то Артем вважає , що шанс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

На шостих юнацьких іграх Донецької області вдало виступив представник маріупольської дитячо- юнацької спортивно- технічної школи товариства сприяння обороні України Роман Романов. А взагалі у Донецьку виступали дев"ять маріупольських стрільців.
У шостих юнацьких іграх Донецької області приймали участь майже сорок стрільців віком до вісімнадцяти років, які представляли чотири збірні команди міст Донбасу . У складі команди Маріуполя за перемогу сперечалися дев"ять спортсменів дитячо- юнацької спортивно- технічної школи товариства сприяння обороні України.
Чуніхіна - тренер: "Состав команды- молодые таланты, мы рассчитывали на призы, конкуренция сильная, это отбор на чемпионат Украины."
Маріуполець Роман Романов, який до цього став переможцем шостих міських юнацьких ігор, виступав на цих змаганнях у стрільбі з пневматичної гвинтівки з відстані десять метрів. Він показав кращий результат і виповнив норматив кандидата у майстри спорту.
Р. Романов: "Борьба была на ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

У Запоріжжі на зональній першості України з греко- римської боротьби виступали представники п"яти областей Східної України. У складі команди Донецької області на килим виходили і борці маріупольської школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна.
У Запоріжжі виступали борці Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей, всього понад сто п"ятдесят спортсменів. Вони визначали переможців та призерів у десяти вагових категоріях. Маріупольські борці школи імені Геннадія Узуна вибороли на цій першості три золотих, чотири срібних та шість бронзових медалей.
Лозовий - тренер: "Имеем неплохой результат, у нас есть предпосылки надеяться на золото на чемпионате Украины в Стаханове в мае."
Владислав Коростельов у ваговій категорії до сорока двох кілограмів провів на килимі чотири сутички, в усіх переміг і став чемпіоном змагань.
В.Коростельов: "Четвертую схватку боролся с мальчиком из Стаханова, первый период проиграл, в третьем- накат ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

Змагання відкритого Кубка України з таеквондо, які проходили у Харкові, зібрали понад вісімсот майстрів цього виду східних єдиноборств з трьох пострадянських країн. Серед учасників турніру були і представники секції таеквондо спортклубу Іллічівець.
У Харкові виступали вісімсот сімдесят дев"ять спортсменів з Росії, України та Білорусі віком від восьми до сімнадцяти років. Маріуполь на замаганнях представляли двадцять вісім спортсменів секції таеквондо спортклубу Іллічівець. Їх медальний здобуток- дві золотих, шість срібних та п"ять бронзових нагород. Подопригора - тренер: "Был очень высокий класс, слабых не было. Соревнованиями мы довольны, была конкуренция. Наши проявили характер."
Анастасія Симонова у ваговій категорії до сорока двох кілограмів зайняла перше місце серед учасниць віком десять-одинадцять років.
А. Симонова: "У меня было 2 поединка, первый - с киевлянкой, второй- с харьковчанкой, самое трудное выходить, а драться уже не трудно."
Ще одним маріу ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

На стадионе Западный состоялся поединок между молодежными командами Ильичевец и Шахтер. Встреча проходила в равной борьбе, но завершилась победой горняков.
На стадионе Западный резервный состав Ильичевца, который занимает пятое место в турнирной таблице, принимал лидера молодежного первенства- донецкий Шахтер.
А. Волков - тренер "Ильичевца": "Если команда на первом месте, там ребята хорошего уровня, с перспективой, просто так на 1 месте не может находиться. Показывает содержательную игру, виден коллектив на поле."
В первом тайме встречи удача сопутствовала горнякам. Уже на тринадцатой минуте поединка нападающий Шахтера Владислав Кулач направил мяч в сетку ворот мариупольской команды- ноль:один. При таком счете соперники и ушли на перерыв. Во второй половине матча хозяева поля приложили немало усилий, чтобы как минимум сравнять результат, но забить хотя бы один гол не смогли. В итоге минимальная победа молодежного состава Шахтера со счетом один:ноль. Наставник горня ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

На стадионе Западный состоялся поединок между молодежными командами Ильичевец и Шахтер. Встреча проходила в равной борьбе, но завершилась победой горняков.
На стадионе Западный резервный состав Ильичевца, который занимает пятое место в турнирной таблице, принимал лидера молодежного первенства- донецкий Шахтер.
А. Волков - тренер "Ильичевца": "Если команда на первом месте, там ребята хорошего уровня, с перспективой, просто так на 1 месте не может находиться. Показывает содержательную игру, виден коллектив на поле."
В первом тайме встречи удача сопутствовала горнякам. Уже на тринадцатой минуте поединка нападающий Шахтера Владислав Кулач направил мяч в сетку ворот мариупольской команды- ноль:один. При таком счете соперники и ушли на перерыв. Во второй половине матча хозяева поля приложили немало усилий, чтобы как минимум сравнять результат, но забить хотя бы один гол не смогли. В итоге минимальная победа молодежного состава Шахтера со счетом один:ноль. Наставник горня ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.04.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0