• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 29
В місті Хмельницький відбувся чемпіонат Європи з більярду серед ветеранів. У розділі руського більярду "Комбінована піраміда" серед шістдесяти учасників виступали і п"ять маріупольців.
У чемпіонаті Європи серед ветеранів виступали шістдесят майстрів більярду з Латвії, Литви, Білорусі, Молдови та України.
В.Бандура: "От Мариуполя выступали 5 человек, я был капитаном сборной Украины, уже в третьем турнире. Приехали очень именитые игроки, особенно из Прибалтики."
Краще за інших маріупольців у змаганнях виступив сімдесятип"ятирічний Ігор Брагін, він посів сімнадцяте місце.
В. Бандура: "Много лет мы с ним ездим на турниры ветеранов. Он выступает стабильно, ему 75 лет, здоровье и сердечко колотится."
Сам Віктор Бандура виступив теж досить вдало, незважаючи на те, що в нього, як у капітната збірної України, було багато відповідальних обов"язків.
В. Бандура: "Я выиграл 3 встречи, 2 проиграл, считаю 20-е место в данный момент неплохо."
А переможц ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

У дитячо- юнацькому центрі "Сонячний" пройшов всестильовий турнір на кубок міського центру позашкільної роботи . Серед інших майстрів східних єдиноборств у ньому взяли участь і представники маріупольської федерації тхеквондо.
У турнірі виступали майстри карате та тхеквондо, всього понад сімдесят юних спортсменів віком від чотирьох до п"ятнадцяти років. Як розповів тренер Максим Яковлев, тхеквондо на цих змаганнях представляли вісімнадцять вихованців клубів Спорт-лайн і Сонбі. У особистому заліку вони вибороли одну золоту, вісім срібних та дві бронзових нагороди, а також посіли друге загальнокомандне місце. Чемпіоном турніру став одинадцятирічний Давид Коротков, на рахунку якого чотири перемоги, одна поразка і перше підсумкове місце.
В. Коротков: "В финале встретился с каратистом, у него выиграл и получил первое место." Срібним призером змагань став п"ятирічний Владислав Бухта. На шляху до своєї нагороди він одержав п"ять перемог.
Яковлев Максим - тренер: "В 6 поеди ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

Фінальні змагання всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги завершилися поєдинками за призові місця. Хто в них брав участь та з яким рахунком вони закінчилися- дивіться у наступному сюжеті.
У поєдинку за третє місце зустрілися баскетболісти комплексної дитячо- юнацької спортшколи Азовмаш і команда Дніпропетровська. Напружений матч приніс перемогу дніпропетровській команді з рахунком вісімдесят сім:сімдесят сім, яка і стала бронзовим призером змагань. У маріупольців- четверте місце.
Нестеренко - тренер: "Настраивали ребят на борьбу, выиграть первое место. Но не получилось, это баскетбол. Мы не унываем, есть над чем работать."
А переможцями змагань стали баскетболісти Одеси, у фінальному протистоянні вони виграли у БК Донецьк з результатом шістдесят вісім :п"ятдесят п"ять. Організатори змагань відзначили кращих гравців турніру за амплуа. Приз кращого форварда отримав гравець Азовмашу Максим Лук"янов, який відзначив, що його команді було складно змагатися з суперника ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

Сім нагород вибороли маріупольські борці греко- римського стилю на чемпіонаті України серед юніорів, який завершився у місті Рівне. Чемпіонами змагань стали Ігор Даниленко та Максим Фесенко.
У Рівному у восьми вагових категоріях виступали майже двісті борців вісімнадцяти- двадцяти років. У складі збірної команди Донецької області виступали і провідні маріупольські борці цього віку. За ітогами змагань вони і посіли перше загальнокомандне місце.
Лозовий - тренер: "Борьба командная была очень серьезная. Из 5 областей борцы завоевали по 2 золотых медали."
У особистому заліку здобуток маріупольців- дві золотих, три срібних та дві бронзових медалі. Чемпіонами України стали Ігор Даниленко у ваговій категорії до п"ятдесяти п"яти кілограмів та Максим Фесенко серед атлетів вагою до дев"яносто шести кілограмів. Як розповів сам Максим, у його категорії виступали чотирнадцять борців, а він провів на килимі чотири сутички і в усіх переміг.
М.Фесенко: "Запомнилась полуфина ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

Три боксера дитячо-юнацької спортшколи номер три, яких тренує Микола Бенедисюк, стали переможцями міжнародного юнацького турніру "Дзвони Чорнобиля", який відбувся у столиці України.
У двадцять першому турнірі "Дзвони Чорнобиля" виступали понад сто сорок боксерів віком тринадцять- чотирнадцять років з України, Росії та Грузії
М. Бенедисюк - тренер: "Боксеры из Грузии - атакующего плана, техничные, физически здоровее наших. Российская школа- более техничная, на контратаках."
Володимир Музальов провів на ринзі Києва три поєдинка і усі виграв. У останньому, фінальному двобої він переміг досить титулованого суперника.
М. Бенедисюк - тренер: "Третий бой выиграл у чемпиона Украины, который шел первым номером, Ульянченко. Выиграть у местного- большой результат."
Дмитро Пресняков теж виграв на цьому турнірі три боя. Серед боксерів вагою до тридцяти восьми з половиною кілограмів він став чемпіоном змагань і отримав золоту медаль, диплом та кубок.
Д. Прес ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

У зональних змаганнях шостих юнацьких літніх ігор України з жіночого футболу вдало виступила збірна команда Донецької області. У складі команди виступали і представниці Маріуполя, а також Володарського району.
На турнирі , який проходив у Чернігові, виступали п"ять команд. У складі збірної Донецької області на поле виходили чотири маріупольськіх дівчини та чотири з села Республіка Володарського району. Команда, за яку вони виступали, здобула на цих змаганнях три перемоги - над футболістками Хмельницької області- чотири :нуль, Черкаської-один:нуль та Полтавскої з результатом два:один. І тільки у поєдинку з господарками ігор, командою Чернігівської області наші дівчата поступилися-нуль:два.
В. Цапюк - тренер: "То, что проиграли Чернигову, закономерно. Они пока сильнее. Чернигов- центр женского футбола, в технике они нас превосходят."
У підсумку команда Донецької області посіла на цьому зональному турнірі друге місце і разом з командою Черніговської області виступить ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

У розіграші кубка Перемоги з футболу розпочалися матчі другого етапу. Вісім команд у двох групах визначать чотирьох півфіналістів. У групі Д Судноремотник спочатку зустрівся з Лідером, а потім грав з командою Ай-ті-ві.
З двадцяти команд, які грали на першому етапі, у другий потрапили лише вісім кращих. У групі Д разом з Судноремонтником за дві путівки до півфіналу сперечаються Портовик, Лідер та команда Ай-ті-ві. А у групі Є виступають дві іллічівські команди Прометей та Титан, а також "Добро і воля " з Мелекіно і футболісти з селища Старий Крим.
Б. Данцкер: "Наиболее интересные результаты- не вышли команды первой группы Водоканалец и Урзуф. На их месте Лидер и Ай-ти-ви."
Команда Судноремонтник розпочала другий етап поєдинком з Лідером, який зіграла внічию два:два. У другому матчі футболісти судноремонтного заводу зустрілися з командою Ай-ті-ві і у першому таймі забили у ворота суперників два голи, відзначилися Сергій Литовцев та Віктор Ляшенко.
Б. Данцкер: ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

Шості юнацькі ігри Маріуполя з легкої атлетики, якs пройшли на стадіоні Іллічівець, стали відбірковими до обласних юнацьких ігор, які відбудуться у Донецьку на початку травня.
На стадіоні Іллічівець змагалися вісімдесят шість майстрів з легкої атлетики віком чотирнадцять- п"ятнадцять років. Кращі з них мають непогані шанси потрапити на всеукраїнські змагання у складі збірної області.
Киян - гол. федерації: "Метательница Шишканова, Касьянов, тоже чемпион Украины зимний, Стайловский- призер чемпионата Украины, они попадут в сборную области."
Василь Кас"янов на міських іграх переміг на двох дистанціях - півтори та три тисячі метрів. Зокрема, три кілометри він здолав за дев"ять хвилин та п"ятдесят п"ять секунд. Сам хлопець каже, що показати кращий результат йому завадив сильний зустрічний вітер.
Кас"янов: "Главное- это выносливость и научиться терпеть, стараться, ни на кого не обращать внимания. Самая любимая дистанция-10 км."
А Денис Хара зі спортшколи Л ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.04.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0