• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 08
Черкасах завершився чемпіонат України з пауерліфтингу в окремих вправах за версією української бездопінгової федерації. Дев"ять представників Маріуполя здобули на цих змаганнях у підсумку вісімнадцять нагород та встановили п"ять рекордів України.
У Черкасах виступали дев"ять спортсменів зі спортклубів Іллічівець, Портовик та Динамо. У підсумку вони завоювали чотирнадцять золотих, три срібних та одну бронзову нагороду, а також встановили п"ять рекордів України. Людмила Росол зі спортклубу Іллічівець, яка виступає у ваговій категорії до п"ятдесяти восьми з половиною кілограмів, виборола на чемпіонаті три золотих медалі. Дві з них вона завоювала у жиму лежачи- у своїй та абсолютній ваговій категорії з результатом сімдесят два з половиною кілограми. Ще одну вищу нагороду Людмила здобула у присіданні зі штангою , її показник- сто два з половиною кілограми.
Л. Росол: "Конкуренция была, женщин все больше.Что касается рекордов- то это хорошая тренерская работа и стаж тренировок- ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.04.2011

У Харкові завершився зональний чемпіонат України з греко-римської боротьби. Друге призове місце, а з ним і право виступити у фіналі українського чемпіонта здобув маріупольський борець Пилип Мехінті.
У Харкові виступали борці віком п"ятнадцять- сімнадцять років , всього понад сто сорок спортсменів з п"яти областей Східної України- Харківської, Луганської, Дніпропетровської, Донецької та Запорізької. У ваговій категорії до вісімдесяти п"яти кілограмів представник спортшколи Атлетік Пилип Мехінті провів на килимі чотири сутички і виборов срібну медаль.
Матійченко: "Показал в борьбе высокий уровень подготовки и прогресс, который дает надежду на более высокие результаты."
У Харкові Пилип здобув три перемоги і програв фінальну сутичку іншому маріупольцю Глебу Кузьонкіну: "Я боролся уже на следующий день после трех побед с Кузенкиным. Проиграл в два периода по баллам."
Незважаючи на поразку і фінальній зустрічі, Пилип Мехінті здобув можливість виступити у фіналі че ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.04.2011

Вдало виступили на чемпіонаті Донецької області з важкої атлетики спортсмени спортклубу Богатир, їх медальний здобуток- шість золотих та чотири срібних нагороди і перше зхагальнокомандне місце.
У чемпіонаті Донецької області з важкої атлетики виступали сто сімдесят атлетів віком від десяти до п"ятнадцяти років. Маріупольський спортклуб Богатир на змаганнях представляли десять спортсменів і всі вони повернулися додому з нагородами, виборовши шість золотих та чотири срібних медалі.
С.Аленін - ЗТУ: "Юные атлеты показали высокую технику и тот результат, пусть и небольшой, принесли очки в копилку города."
Матевос Казарян виступав у Донецьку у ваговій категорії понад дев"яносто чотири кілограми. Він показав кращий результат у сумі двох вправ- сто сорок п"ять кілограмів.
М. Казарян: "Выступал на тренировках лучше, подошел к 60- не получилось, на третий раз - вырвал. Было 10 человек в категории."
Ще одним чемпіоном став маріупольський важкоатлет Володимир Ваа ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.04.2011

У критому спорткомплексі Іллічівець відбувся міжнародний турнір з вільної боротьби на призи комбінату імені Ілліча на честь відомого маріупольського борця, чемпіона світу Михайла ХарачУри. Цього року у Маріуполь завітали не тільки кращі українські спортсмени, а й гості з Росії.
У цьому році турнір проходив вже у тринадцятий раз. У змаганнях взяли участь борці шести областей України та автономної республики Крим, а також спортсмени з Московської області з міста Чехово та Якутії. На килим виходили сімдесят дівчат та майже двісті юнаків у двох вікових групах - п"ятнадцять- сімнадцять та тринадцять- п"ятнадцять років.
Папуш, Карпенко - тренери: "Это один из этапов подготовки наших ребят к областным играм и играм Украины.--Очень сильный турнир, схватки хорошие, проходных нет."
У ваговій категорії до сорока трьох кілограмів у дівчат виступали п"ять учасниць, у фіналі зустрілися дві спортсменки з Маріуполя. Тетяна Корнєєва у захоплюючій боротьбі перемогла Аліну Тереніну і ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.04.2011

Розпочався двадцять четвертий розіграш Кубка Перемоги з футболу серед аматорських команд. У цьому році у змаганнях беруть участь двадцять колективів. На першому етапі розіграша Кубка перемоги двадцять команд-учасниць були розподілені на чотири групи. По дві кращих команди з кожної групи повинні вийти до наступного, другого етапу.
Б. Данцкер - гол. суддя змагань: "Во втором этапе 8 лучших команд будут поделены на две группы по4 команды. Игры в группах пройдут по кругу. По две лучших команды из каждой группы,всего 4 составят полуфинальные пары."
У групі Б команда комбінату імені Ілліча Прометей з цеху ремонта металургійних печей у своєму першому матчі зустрілася з командою Лідер- два. Перший тайм поєдинка пройшов з перевагою іллічівців, спочатку Ігор Зурнаджи, а потім і Олександр Іванов двічі вразили ворота команди Лідер- два. Але після перерви на полі розпочалася зовсім інша гра. В"ячеслав Корпачьов, скоротив відстань у рахунку, а потім В"ячеслав Гарін зрівняв результат- д ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.04.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0