• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Апрель » 15
Готуючись до старту другого кола першості України серед команд другої ліги, Іллічівець - два на полі спорткомплексу Іллічівець зустрівся з краматорським Авангардом.
Вже шістнадцятого квітня Іллічівець- два у поєдинку першості України зустрінеться на виїзді зі свердловським Шахтарем. Готуючись до весняної частини сезону, друга маріупольська команда провела низку тренувальних зборів та товариські зустрічі.
Зинченко - гравець: "Сборы были у нас интенсивные, каждую неделю по игре, команда готова, на ходу, все удачно у нас."
На штучному газоні спорткомплексу Іллічівець підопічні тренера Юрія Кермана зустрілися з чемпіоном Донецької області серед аматорів - краматорським Авангардом. Гості першими забили гол, але ще до перерви гравець господарів поля Іван Цюпа рахунок зрівняв- один:один. Перші сорок п"ять хвилин зустрічі на правому фланзі півзахиста Іллічівця- два відіграв Дмитро Зинченко, який прийшов до команди з криворізького Кривбасу.
Зинченко: "Команда у них п ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Набирає обертів розіграш Кубка Перемоги з футболу. Поки ще триває перший етап змагань. Чергові поєдинки відбулися у групі Б, зокрема команда Елада зустрілася з Прометеєм.
На полі стадіону Олімп зустрілися футболісти селища Сартана- команда Елада - та колектив цеху ремонта металургійних печей комбінату імені Ілліча-команда Прометей. Останні декілька років команда Елада- постіний учасник майже усіх міських змагань.
Махсма: "Практически состав тот же, ушел вратарь в Прометей, все игроки те же. Начинаем подготовку к новому сезону, а там видно будет."
До матчу з Прометеєм Елада вже встигла у розіграші Кубка Перемоги програти Лідеру- два з рахунком нуль:два та перемогти Азовсталь- три:два. Але в цілому Сепан Махсма задоволений стартом команди у цьому турнірі.
Махсма: "Немножно у нас в этом году нападение слабее, один игрок уехал в Киев, лидер прошлого сезона."
Матч з Прометеєм розпочався невдало для Елади, яка програла перший тайм з рахунком нуль:один. У ск ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Футболісти спортшколи ФК Іллічівець розпочали змагання другого кола дитячо- юнацької футбльної ліги України поєдинками з однолітками донецького Шахтаря. Дві маріупольських команди зіграли з гірниками вдома, а дві-на виїзді.
У критому спорткомплексі Іллічівець зустрілися шістнадцятирічні футболісти Іллічівця та Шахтаря. Команду гостей очолює відомий у недалекому минулому - гравець донецької команди Валерій Кривенцов.
В. Кривенцов - тренер: "Я с ними работаю с лета, летом возьму 96 год. А то, что они демонстрируют зрелый футбол- это сыгранная команда, долго уже все вместе."
За думкою Валерія Кривенцова група, де виступають Іллічівець та Шахтар, одна з найсильніших у українській дитячо-юнацькій футбольній лізі.
В. Кривенцов: "Наша зона- самая сильная, тут играют Металлист, Днепр, Метадон, надо выкладываться на сто процентов, чтобі победить."
Наприкінці першого тайму зустрічі Шахтар забив перший гол у ворота господарів поля, а після перерви гірники ще дві ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Маріупольські дівчата стали срібними призерками шостих літніх юнацьких спортивних ігор Донецької області з футболу. У них в активі чотири перемоги та лише одна поразка від чемпіонок змагань.
У Донецьку грали шість дівчачих команд, вік учасниць турніру- шістнадцять- сімнадцять років. Збірну команди нашого міста представляли футболістки трьох клубів дитячо- юнацької спортшколи Водник, спортінтернату номер чотири та дівчата із села Республіка, всього сімнадцять спортсменок. Команда Маріуполя виграла чотири матча, а програла лише один- дівчатам з Донецька з рахунком нуль:один, які і стали чемпіонками змагань.
В.Цапюк - тренер: "Игра была равная, получилась срезка и мяч влетел в ворота от нашего защитника. "
У підсумку маріупольські дівчата посіли друге місце і отримали срібні нагороди. Однією з кращих на полі була - капітан команди, кандидат у майстри спорту Катерина Худан.
Худан - кмс: "Девчонки переживали, я тоже, но я не должна была это показывать, заводила и ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Стартував юнацький футбольний турнір пам"яті колишнього тренера дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець Олександра Балабанова. Цього року змагання проводяться другий раз і в них беруть участь двадцять п"ять команд.
Олександр Балабанов пішов з життя три роки потому, але колеги по роботі та колишні вихованці, серед яких і гравець основного складу Іллічівця Ігор Тищенко, не забувають цього тренера. Як підтвердження цьому - футбольний турнір.
В. Крикота: "Недаром его называли тренер- педагог, он с пониманием относился к воспитанникам, болел душой за каждого. Родители были без ума от него."
Цього року у змаганнях у двох вікових групах виступають двадцять п"ять команд, які представляють дитячо- юнацькі клуби за місцем проживання та збірні шкіл. У старшій віковій групі, де грають футболісти чотирнадцяти- п"ятнадцяти років, команда шістдесят п"ятої школи з рахунком шість:два виграла у хлопців з другого інтернату. У складі переможців три влучних удари завдав Іван Руденко. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Переможець та призери чемпіоната Маріуполя з руського більярду у розділі "Вільна піраміда" визначалися у більярдному клубі "Звездный". Боротьбу на зеленому сукні вели тридцять кращих міських майстрів цього виду спорту.
Як відзначив Віктор Бандура, майже усі найсильніші майстри більярду Маріуполя взяли участь у цих змаганнях, але не тільки вони.
В. Бандура - гол. суддя: "Очень много новых игроков, ещё не все фамилии знаю. Есть молодежь, тот же Каракай, всего 6 человек. "
Дванадцятирічний Іван Олейников з задоволенням бере участь у змаганнях саме у розділі руського більярду "Вільна піраміда". Хлопець каже, що на перемогу звісно не розраховує - ще мало досвіду, але сподівається продемонструвати свою кращу гру.
Олейников: "Здесь играются все шары, проще, чем в комбинированной пирамиде. Мне больше удается здесь показать свои способности."
А ось працівник маріупольського державного торговельного порту Віталій Бондаренко вже гравець з неабияким досвідом, він ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Маріупольські борці греко- римського стилю взяли участь у міжнародному турнірі пам"яті героя Вітчизняної війни Віктора Бабича, який відбувся у Дніпропетровській області. Їх здобуток на цих змаганнях-чотири медалі.
У місті Васильківка Дніпропетровської області у десяти вагових категоріях виступали майже сто п"ятдесят борців віком до сімнадцяти років з України, Молдови та Росії.
Ломтадзе - тренер: "Из России приехала команда крепкая, бороться за медали, там претенденты на участие в чемпионате Европы этого возраста. Ребята приехали готовиться к чемпионату России, достойно проявить себя и завоевать путевку на чемпионат Европы."
Маріуполь на турнірі представляли сім борців школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна. Чотири з них вибороли на цих змаганнях медалі - одну золоту, одну срібну та дві бронзових. Чемпіоном у ваговій категорії до п"ятдесяти трьох кілограмів став маріуполець Богдан Бдуль. Як розповів сам борець, особливо йому запам"ятався перший поєдинок. < ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

В місті Коблєво завершився чемпіонат України з рукопашного бою. Від Маріуполя у змаганнях взяли участь вісім спортсменів, три з них повернулись додому з нагородами.
У місті Коблєво виступали понад сімсот спортсменів з двадцяти чотирьох областей України. Вік учасників від восьми до сімнадцяти років. Від маріупольської федерації рукопашного бою у змаганнях взяли участь вісім спортсменів. Три з них повернулися додому з бронзовими нагородами. Сімнадцятирічний Микола Завидов виступав у Коблєво у ваговій категорії до шістдесяти кілограмів і посів третє місце. Він провів на чемпіонаті чотири боя.
Завидов: "Первый бой с бойцом из Черкас, выиграл, второй с одесситом тоже выиграл. В третьем встретился с двукратным чемпионом мира и по очкам проиграл."
Свій останній четвертий поєдинок на чемпіонаті Микола Завидов виграв і став володарем бронзової нагороди.
Завидов: "Из Харькова, бой выиграл, нормально, по очкам, опережал соперника."
Ще дві бронзових медалі виборо ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 15.04.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0