• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Май » 20
21-го мая в районе полигона аэродром пройдут соревнования по дрэг - рейсингу, которые организует общественная организация Автоспорт-Мариуполь при поддержке комбината имени Ильича. Что ожидает любителей экстремальной езды на трасе длиной четверть мили, узнавал наш корреспондент
Как рассказал Дмитрий Магера, комбинат имени Ильича оказывает поддержку этим соревнованиям с две тысячи шестого года. На первых стартах за победу боролись только мариупольцы, со временем популярность мариупольского дрэг-рейсинга возросла и теперь на эти гонки приезжают спортсмены не только со всей Украины, но и из России. Марки машин самые разнообразные, есть и достаточно редкие. Д.Магера - организатор змагань: "Из дорогих экслюзивных авто- были БМВ, Мерседесы, Ниссан- скайлайн, Порше- 911 с откидным верхом, его привези и увезли на лафете."
На трасее длиной четверть мили, а это четыреста два метра, традиционно будут соревноваться автомобили шести классов, в зависимости от объема двигателя. Самые быс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

В Торезі відбулася першість Донецької області зі спортивного орієнтування. Збірна команда Маріуполя посіла друге місце, поступившись лише спортсменам з Донецька дванадцятьма очками.
Обласна першість у Торезі зібрала дев"ятнадцять команд, понад сто шістдесят учасникків. Змагання проходили три дні. У перший день спортсмени долали середню дистанцію довжиною від чотирьох до п"яти з половиною кілометрів. Команда Маріуполя стала першою, а призер чемпіонату України Сергій Мацегора у елітній групі посів третє місце.
С. Мацегора: "На соревнованиях было нелегко, серьезные соперники, мы показали результат."
На другий день дистанція була довше - більш ніж сім кілометрів. Маріупольці фінішували на третьому місці, а одним з кращих був ветеран маріупольської команди, кандидат у майстри спорту Ігор Кузьмін.
І. Кузьмін: "Хотелось бы, чтобы на смену нам приходила молодежь, надо поддержать этот вид спорта."
У заключний третій день проходили естафети. За сумою результаті ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

На вікритому чемпіонаті Запорізької області з тайського боксу вдало виступила збірна команда Маріуполя, до складу якої входили представники трьох клубів. Боксери нашого міста завоювали дванадцять нагород.
У Запоріжжі виступали боксери спортклубу Братство МЦПР, комплексної дитячо- юнацької спортшколи номер один та клубу "Майстер кік", всього вісімнадцять маріупольських спортсменів. Вони завоювали вісім золотих та чотири срібних нагороди. Зокрема п"ять чемпіоноів представляють спортклуб Братство. Олександр Колобаєв у категоії п"ятдесят чотири кілограми виграв три боя. Особливо йому запам"ятався фінальний поєдинок.
Колобаєв: "Была задача быстро закончить бой. В клинче почувствовал его слабинку и выиграл."
Ще один представник спортклубу Братство Ігор Секретарьов став чемпіоном серед боксерів вагою до сорока двох кілограмів. У фіналі він провів досить важкий поєдинок.
І. Секретарьов: "Бой был равный после двух раундов. Я чуть поднажал и выиграл."
Два чемпі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

У чемпіонаті дитячо- юнацької футбольної ліги відбулися поєдинки чотирнадцятого туру. Зокрема шістнадцятирічні гравці Іллічівця вдома приймали донецький Металург.
Гості, які невдало провели перше коло змагань, у цьому матчі грали досить впевнено. Перша половина поєдинка, який тривав два тайми по сорок хвилин, принесла нічийний результат- нуль:нуль. На шістдесят дев"ятій хвилині матчу Дмитро Ходарченко забив перший гол у ворота маріупольської команди. А за декілька хвилин до фінального свистка Владислав Терентьєв, скориставшись помилкою маріупольських гравців, провів другий гол. Отже перемога гостей з рахунком два:нуль.
Ходарченко: "В первом тайме после дороги все устали, к полю не могли привыкнуть. Во втором приспособились. В целом игра не очень.
Теркулов: "Я доволен результатом и ребятами, коллектив вместе 3 года Многие могут пополнить дублирующий состав."
Одним з найбільш активних у нападі маріупольської команди у цьому матчі був двадцять другий номер Іллі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

Футбольна команда Іллічівка провела вже другий поєдинок чемпіонту України серед жінок. На своєму полі маріупольські дівчата приймали Дончанку з Донецька.
Це була вже друга гра Іллічівки у чемпіонаті. У стартовому поєдинку маріупольські дівчата поступилися на віїзді команді з Умані. Порівняно з минулим сезоном, коли Іллічівка стала бронзовим призером чемпіонату, склад команди суттєво змінився.
Г. Куценко - тренер: "Команда молодая, все девчонки мариупольские. 7 человек впервые вышли на большое футбольное поле."
Зустріч з донецькою Дончанкою на тренувальному полі стадіону Іллічівець пройшла у напруженій боротьбі. Перший тайм завершився з рахунком один :нуль на користь Дончанки. У другій половині гри донецькі дівчата продовжували тиснути на ворота Іллічівки і це таки далося взнаки- донецька команда забила другий гол. Матч завершився з рахунком два:нуль на користь Дончанки, у складі якої активною грою у нападі відзначилася Марія Тихонова: "Если честно, недовольны. Мы к ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

У відкритому чемпіонаті Маріуполя з пауерліфтингу, який відбувся у манежі МСК Азовець, виступали атлети трьох вікових категорій.
Cпортсмени трьох міських клубів- Геркулес, Вітязь та Буревісник прийняли участь у відкритому чемпіонаті Маріуполя . Крім того за перемогу змагалися представники Жданівкки, Димитрова та навколишніх сіл та селищ.
І. Збандут - ЗТУ: "Это очень приятно, что пауэрлифтинг возрождается в Мариуполе и окрестностях. Я надеюсь, что к нам присоединятся Першотравневый район."
Змагання проходили у трьох вікових категоріях- юнаки, юніори та дорослі. Владислав Чорний з селища Ялта вперше у житті виступав у офіційних змаганнях. Звичайно хлопець хвилювався, але намагався цього не виявляти.
Чорний: "Больше мне удается тяга, я схватил её сразу, так скажу. "
У ваговій категорії до сорока дев"яти кілограмів Владислав Чорний набрав у сумі триборства двісті сорок кілограмів і зайняв перше місце. А Віталій Кияненко з клубу Вітязь МЦПР серед атлетів в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

у спортзалі загальноосвітньої школи номер шістдесят вісім завершився чемпіонат міста з традиційного ушу у розділі таолу-формальні вправи. За перемогу у змаганнях сперечалися спортсмени з семи міст - з Донецька, Макіївки, Луганська, Запоріжжя, Бердянська та Севастополя.
В. Болдирев: "Все города привезли интересных спортсменов , борьба будет захватывающей."
Якщо команди з Бердянська та Запоріжжя вже неодноразово приїздили до Маріуполя, то спортсмени з Севастополя приїхали лише вдруге, до того ж нечисленною командою.
Бондаренко: "Начальный год обучения- мальчик. и девочка, 5 год обучения, надеемся выступить у спешно."
Одинадцятирічний маріуполець Богдан Андрусенко розповів, що готувався до цього турніру серйозно, а виступати буде у трьох вправах: "На первое место надеюсь в разделе сабля и кулак. Палка у меня самамя плохая."
Як і передбачав Богдан, він виграв змагання у вправах з мечем та без зброї. А у вправі з ціпком посів друге місце. По три перших міс ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

На шостих юнацьких іграх України з греко- римської боротьби, які проходили у Тернополі, вісім медалей вибороли представники Маріуполя.
У Тернополі виступали борці віком шістнадцять- сімнадцять років. Здобуток маріупольців- чотири срібних та чотири бронзових нагороди. До того ж перші два місця у загальнокомандному заліку залишилися за колективами Донецької області, у склад яких входили маріупольські борці.
Лозовий - тренер: "Первые два места мы никогда не занимали, чтобы 2 команды. У нас получилось, что вторая команда- первое место, первая- второе, очко выиграла."
Дмитро Чмихов серед борців вагою до ста кілограмів у чотирьох сутичках переміг тричі і посів друге місце.
Чмихов: "В финале боролся с винницким борцом, проиграл, улетел с прогиба, чисто проиграл, на туше."
Пилип Мехінті займається боротьбою у спортшколі Атлетік. В нього теж срібна медаль у ваговій категорії до вісімдесяти п"яти кілограмів: "Меня тренирует Пантази, поэтому я и показал хороший ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0