• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Май » 27
У рамках чемпіонату дитячо- юнацької футбольної ліги України команда Іллічівець, за яку грають сімнадцятирічні хлопці, на стадіоні Азовець у поєдинку п"ятнадцятого туру зустрічалася з однолітками з харківської команди УФК.
Матч з харківською командою училища фізичної культури сімнадцятирічні іллічівці провели дуже вдало. Вже у першому таймі господарі поля забили у ворота суперників п"ять голів, а пропустили у свої лише один. Після перерви Іллічівець не скиинув обертів і м"яч ще сім разів опинився у сітці воріт харківської команди. Отже рекордна перемога маріупольської команди у цьому сезоні відбулася з остаточним рахунком дванадцять:один.
Ярошенко: "У них состав только 11 человек, при такой температуре тяжело играть. У нас очень высокая реализация."
У складі Іллічівця по два голи забили Олександр Лучик та Віктор Коровіков. А Байрам Будагов відзначився п"ятьма влучними ударами.
Б.Будагов: "В чемпионате больше 5 не забивал, максимум 2. Это серьезная команда, н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2011

Бронзовим призером у змаганнях Кубка України з веслування, які проходили у місті Ковель став маріуполець, вихованець комплексної дитячо-юнацької спортшколи Атлетік Святослав Безпалов.
Змагання Кубка України з веслування проходили у місті Ковель Волинської області. В них брали участь спортсмени віком п"ятнадцять- шістнадцять років.
С. Безпалов: "Старты проходили на реке, перегороженной плотиной. Погода- шикарная, нас порадовала."
Святослав Безпалов виступав на цих змаганнях на олімпійській дистанції двісті метрів на байдарці- одиночці. Він показав третій результат слідом за веслувальниками з Київської та Дніпропетровської областей. Двісті метрів представник спортшколи Атлетік здолав за сорок одну та шістдесят п"ять сотих секунди. Це особистий рекорд Святослава: "Соперники были сильные, это Украина, соревнования захватывающие, это моя первая Украина."
Цього року Святослав Безпалов планує успішно виступити ще не на одних обласних та всеукраїнських змаганнях: "С ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2011

Спортсмени третьої дитячо- юнацької спортшколи привезли з дванадцятого боксерського турніру, присвяченого пам"яті тричі Героя Радянського Союза, льотчика Ивана Кожедуба п"ять нагород, з них чотири- золотих.
Турнір відбувся у місті Чугуїв Харківської області. П"ять боксерів дитячо-юнацької спортивної школи номер три, яких тренує Микола Бенедисюк, завоювали на цих змаганнях чотири золотих та одну срібну медалі. Дмитро Пресняков серед боксерів вагою до сорока кілограмів провів на ринзі Чугуїва два поєдинка, які виграв та отримав золоту медаль.
Бенедисюк, Пресняков: "В основном финалы все выиграли с явным преимуществом. Хотелось бы отметить Преснякова, заставил соперника капитулировать за 20 сек. -- Второй финальный бой выиграл явно, был сильней соперника, но были и недочеты."
Андрій Васильєв у ваговій категорії до тридцяти восьми з половиною кілограмів теж провів на турнірі пам"яті Івана Кожедуба два боя, переміг в них та став чемпіоном змагань: "Было тяжело, хотел вы ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2011

У Донецьку відбувся турнір з тхеквондо Кубок Донбасу. А для наймолодших учасників організатори провели змагання під назвою "Тигрята Донбасу".
У Донецьку виступали двісті двадцять спортсменів з Дружковки, Маріуполя, Красного Луча, Луганська. Від маріупольського клубу Пекхо за перемогу змагалися тридцять сім майстрів тхеквондо. Вони вибироли шість золотих, шість срібних та п"ять бронзових медалей.
Штень: "Результат очень хороший. Все ребята подготовлены, особенно маленькие, которых в первый раз повезли."
Серед юніорів маріуполець Денис Коптєв у ваговій категорії до п"ятдесяти дев"яти кілограмів став срібним призером змагань, він програв фінальну сутичку.
Д. Коптєв: "Соперник был из Донецка, Никита. Сначала я выигрывал, потом он в 1 балл выиграл у меня."
Ігор Штень серед переможців турніру особливо відзначив Дарину Куркчі, їй не було рівних у категорії до сорока кілограмів.
Д. Куркчи: "Я обыграла Юлию из Кр. Луча, она соперница хорошая"
А О ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2011

Завершилися змагання міської спартакіади серед колективів фізичної культури з волейболу. Турнір серед трьох команд ведучих промислових підприємств Мариуполя виграли волейболісти комбінату імені Ілліча.
Три команди промислових підприємств Маріуполя виборювали звання чемпіона спартакіади у круговому турнірі- це колективи металургійних підприємств імені Ілліча і Азовсталі, а також волейболісти судноремонтного заводу. Головними претендентами на перемогу вважалися спортсмени комбінату імені Ілліча.
Меженський - капітан: Жаль, что в этом году мало команд у частвует. Мало предприятий на чемпионат города, будем бороться." Команда комбінату імені Ілліча розпочала турнир з перемоги над волейболістами СРЗ з рахунком два:нуль. Виграли у судноремонтників і азовстальці, але у більш напруженій боротьбі у трьох сетах з результатом два:один. У складі команди Азовсталі привернула до себе увагу єдина на турнирі дівчина- гравець Ганна Гарбарь.
Г. Гарбарь: "Каждую девушку это радует. Я ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0