• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Май » 13
На площі Ленінського комсомолу пройшли змагання з фігурного водіння автомобіля. Тридцять п"ять учасників виконували в окресленій послідовності сім вправ.
На площі Ленінського комсомолу зібралися тридцять п"ять водіїв автомобілей різних марок . Усі вони прагнули якнайкраще пройти дистанцію змагань, яка включала сім вправ- це рух вперед та назад, вправи кільце та бочка, паркування явто та фініш з зупинкою передніми колесами на лінії стоп.
Золотаренко - гол. суддя: "В любых гонках надо иметь холодную голову. Четко проехать, правильно войти в поворот и выйти из него- это очень важно."
Одним із перших свою майстерність продемонстрівав третій номер змагань Роман Ільїн на автомобілі БМВ- п"ятсот двадцять п"ять. Після завершення виступу він поділився своїми враженнями від проходження дистанції.
Р. Ільїн: "Дистанция ориентирована на авто с короткой базой. У меня длинная пятерка, было тяжело. Организация хорошая."
А ось десятому номеру Іллі Гранкіну на ДЕУ-Лано ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

Вже у шістдесятий раз у Маріуполі відбувся легкатлетичний пробіг, присвячений Дню Перемоги. Абсолютно кращий результат показали студенти мариупольського державного університету.
На першому етапі спортсмени бігли навколо будинка драматичного театру, а потім по проспекту Леніна- до приміської автостанції та назад. Загальна довжина пробігу- шість тисяч двісті метрів і він розподілений на чотирнадццять етапів. П"ять з них долали дівчата , та дев"ять- юнаки. Кращий результат серед усіх учасників показала команда маріупольського державного університету- дев"ятнадцять хвилин та шість секунд. На другому місці спортсмени ПДТУ, третє- у маріупольского будівельного коледжу.
Киян: "До 13 этапа впереди бежала команда ПГТУ, парень из МГУ опередил их."
На заключному етапі за команду МДУ бігла Анастасія Волошина.
Волошина: "Столько лет стараемся победить. Ровно 2 года мы вместе, хорошая команда."
Серед загальноосвітніх шкіл перше місце виборола команда сорок сьомої ш ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

У спортзалі десятої загальноосвітньої школи відбувся відкритий чемпіонат Маріуполя з тхеквондо. Крім господарів, в ньому взяли участь і спортсмени з Донецька.
Понад п"ятдесят юних майстрів тхеквондо змагалися за перемогу у трьох вікових категоріях- діти, юнаки та кадети.
Платонов: "Большая часть - спортсмены новенькие, для них важно выйти на даян, почувствовать поединок."
Шість спортсменів приїхали на змагання з Донецька. Як розповів президент Донецького обласного союзу олімпійського тхеквондо Максим Сушко, це хлопці віком сім- дев"ять років, досить талановиті.
М. Сушко: "Это будущие наши олимпийские надежды, для многих из них этот турнир будет первым в карьере."
Для семирічного маріупольця Миколи Овчиннікова ці змагання теж стали першими у житті. Звісно, хлопець дуже хвилювався. І не тільки він. Повболівати за Миколу, підтримати його прийшли батько та дві бабусі.
М. Овчинніков: "Меня тренирует Максим Николаевич, я готовился. Собираюсь выступит ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

На веслувальній базі пройшов чемпіонат серед юнаків та Кубок Донецької області серед дорослих з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь команди чотирьох міст області.
У змаганнях виступали веслувальники із Маріуполя, Зугреса, Донецька та Зуївки, причому господарі виставили аж дві команди по десять спортсменів.
Бутенко - тренер: "Э"
Серед юнаків віком до п"ятнадцяти років на дистанції тисяча метрів на байдарці у призову трійку потрапли лише маріупольці. Перше місце зайняв Ілля Басюк, його переможний час п"ять хвилин, тридцять одна та вісімдесят чотири сотих секунди.
Басюк: "Я вообще люблю длинные дистанции, можно раскатиться, показать хорошую греблю. Буду также выступать на 200 и 500 метров."
Учениця десятого класу шістдесят третьої школи з Маріуполя Ольга Соколюк серед дівчат віком до сімнадцяти років випередила усіх суперниць на дистанції тисяча метрів.
О. Соколюк: "Было немножко волнительно, ветер боковой мешал, в целом норм ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

На відкритому чемпіонаті України з карате по версії богу- будо, у якому брали також участь і майстри тхеквондо, маріупольські спортсмени завоювали три золотих, три срібних та три бронзові медалі.
Відкритий чемпіонат України з карате, який завершився у Бердянську, зібрав понад триста учасників з дев"яти областей країни. Серед них були і представники інших східних єдиноборств.
Шухман - тренер: "Прибыли представители тайского бокса, кикбоксинга, шито-кан, подключилось тхэквондо, были представители косики- каратэ."
У складі збірної команди Донецької області виступали сімнадцять маріупольських майстрів карате, та десять- тхеквондо. У розділі богу- будо тринадцятирічний Роман Каменда два перших поєдинка виграв достроково.
Р. Каменда: "В финале дрался, бил левой рукой в голову навстречу и сломал руку."
Незважаючи на травму, Роман Каменда став переможцем турніру. А представник тхеквондо Максим Яковлев провів у Бердянську шість сутичок, у п"яти з них він перем ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

Три бронзові нагороди стали здобутками маріупольських майстрів дзюдо з комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік на всеукраїнському юнацькому турнірі у Запоріжжі.
На турнірі у Запоріжжі виступали юніори віком до двадцяти років з п"ятнадцяти областей України, серед них і три маріупольських майстри дзюдо зі спортшколи Атлетік- Данило Сажин, Олександр Міндила та Андрій Сниткін. Кожен з них провів на цих змаганнях по чотири сутички. Найлегший серед маріупольців, Данило Сажин став бронзовим призером турніру у ваговій категорії до вісімдесяти одного кілограма. У перших двох сутичках Данило здобув дострокові перемоги.
Д. Сажин - кмс: "В полуфинале не получилось победить, проиграл. За третье место за 5 секунд выиграл."
Олександр Міндила серед дзюдоістів вагою до дев"яносто кілограмів не тільки здобув у Запоріжжі бронзову медаль, а ще і виконав норматив кандидата у майстри спорту.
О. Міндила - кмс: "Как все спортсмены, готовился на золото. В первой встрече одер ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

На чемпіонаті України з ушу , який проходив у Київській області, маріупольчанка Ганна Терещенко стала володаркою двох золотих та однієї бронзової медалі.
У місті Бровари відбувся чемпіонат України з ушу у розділі таолу- це формальні вправи. У змаганнях виступали понад п"ятдесят учасників. Команда Донецької області, за яку виступала і представниця Маріуполя Ганна Терещенко, посіла третє загальнокомандне місце, а перемогли спортсмени Київської області, на другому місці запорізька команда.
В. Болдирев - тренер: "Выступление нашей спортсменки- это результат всей Донецкой области- 2 золотых и 1 бронзовая медали. В конце соревнований подводился рейтинг- она вторая."
Ганна Терещенко стала чемпіонкою країни у вправах з мечем на ціпком, а у вправах без зброї, де виступало вісімнадцять учасниць, Ганна посіла третє місце і виборола бронзову медаль. Сама спортсменка не зовсім задовільна своїм виступом, вона прагне і надалі підвищувати свою майстерність.
Г. Терещенко: "М ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

Представник маріупольського спортклубу "Вінг-спорт", майстер спорту міжнародного класу Володимир Свистунов став чемпіоном Європи з пауерліфтингу. На змаганнях у чеському місті Пльзень він встановив рекорд світу у триборстві.
На тридцять четвертому чемпіонаті Європи у Чехії виступали понад сто атлетів з двадцяти двох країн. У складі збірної команди України у ваговій категорії понад сто двадцять кілограмів змагався маріуполець Володимир Свистунов. Саме завдяки його вдалому виступу українська збірна посіла перше загальнокомандне місце.
І. Збандут - ЗТУ: "От него зависело первое командное место. Он установил рекорд Европы в приседе и рекорд мира в сумме-1100."
Запекла боротьба за перше місце розгорнулася поміж Володимиром Свистуновим та російським спортсменом.
В. Свістунов - мсмк: "Основной соперник был из Росии, Коновалов, он в 2009 выиграл у меня ЧМ по юниорам в Бразилии. Сейчас был матч- реванш."
Після перемоги у присіданні зі штангою Володимир зайняв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 13.05.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0