• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 11 » Підготовка до першості "Іллічівця-2"
Підготовка до першості "Іллічівця-2"
12:43
Футболісти команди Іллічівець- два продовжують підготовку до весняної частини першості України у другій лізі. У черговому товариському поєдинку друга маріупольська команда вдома зустрілася з учасником чемпіонату Донецької області серед аматорів.
У гості до іллічівців приїхала команда Конті з Костянтинівки. Вже шостий рік її очолює відомий у минулому нападник донецького Шахтаря Віктор Грачов: "Ребята все из области собраны- Макеевка, Донецк, Дружковка, из Константиновки 6 человек играет."
Зустріч, яка проходила на штучному газоні спорткомплексу Іллічівець, пройшла у напруженій боротьбі, гості краще провели першу частину поєдинка, забив гол у ворота господарів поля. Після перерви ініціативою заволоділи іллічівські футболісти. Сергій Сніцарев зрівняв рахунок, а потім Немір Шабан провів у ворота команди Конті і переможний м"яч.Отже остаточний рахунок два:один на користь Іллічівця-два.
С. Сніцарев: "Доволен как бы, команда сыграла хорошо, вышел во втором тайме, тоже что-то сделал для команды. Конти- серьезная команда, игра была равная.Тяжело в том, что они постарше на много лет."
Залишився задовільним змістом гри своїх підопічних і тренер Конті Віктор Грачьов, відзначивши, що його команда тільки розпочала підготовку до нового сезону.
В. Грачов: "Сегодня хорошая игра получилась, хороший футбол. Мы достойно играли минут 60."
А для Іллічівця-два цією грою завершився черговий тренувальний цикл. Вже десятого лютого маріупольска команда вирушає на тренувальний збір до селища Куйбишево у Криму.
Ю.Керман: "Мы сыграли два тайма разными составами, посмотрели функциональное состояние ребят и готовность на данный период. Она удовлетворительна, отработали 12- дневный цикл."
Олександр Капустян
Просмотров: 814 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0