• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 18
У шостих юнацьких іграх Мариуполя з важкої атлетики виступили понад тридцять спортсменів трьох спортивних шкіл міста - Атлетік, Богатир та СК Іллічівець. Вони визначали переможців та призерів змагань у семи вагових категоріях. Вік учасників- до сімнадцяти років. Особливу увагу присутніх привернула дуель двох спортсменів у суперважкій категорії понад дев"яносто чотири кілограми-Миколи Марухненко зі школи Атлетік, та Андрія Іщенко. Як розповів Микола Марухненко, ці змагання стали для нього підготовчими до чемпіонату області, тому він і підіймав штангу невеликої, як для себе, ваги. Зокрема у ривку він підняв лише дев"яносто кілограмів.
М. Марухненко: "Мой рекорд- я рвал 135 кг, с помоста- 125. Сейчас идет подготовка нормально, хочу выиграть Украину."
А Андрій Іщенко показав у ривку кращий результат - сто двадцять кілограмів. На чемпіонаті області він планує підняти більше: "Коля будет соперником, больше в области нет никого. Планирую в рывке 125, толчке- 145."
У пошто ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.02.2011

В льодовому комплексі Айсберг відбулася хокейна зустріч старих друзів- суперників, команд двох приазовських сел - Урзуфа та Мангуша. Поєдинок пройшов у запеклій боротьбі та приніс справжнє задоволення як його учасникам, так і глядачам.
Хокейні поєдинки команд двох приазовських сел - Урзуфа та Мангуша, вже стали традиційними. Друзі- суперники ведуть на льодовому майданчику безкомпромісну боротьбу зі змінним успіхом декілька останніх років, але завжди зустрічі поміж ними проходять у чесній боротьбі, без зайвих грубощів. Захисник команди Мангуша Павло Троян займається хокеєм з дитинства і вважає цей вид спорту суто чоловічим.
Троян: "Помню, я был в первом классе, мне отец подарил коньки. По сей день занимаюсь хоккеем, не всегда стабильно, работа на первом месте."
Що стосується матча з хокеістами Урзуфа, то за думкою Павла Трояна це буде захоплююче протистояння, цікаве для глядачів.
Троян: "Борьба будет ожесточенной, все в пределах разумного. Мы дружим ."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.02.2011

У Маріуполі пройшли шості юнацькі ігри Донецької області з греко- римскої боротьби. За перемогу змагалися майже двісті борців, а найбільш вдало виступили господарі килима - представники спортшколи імені Геннадія Узуна.
Переможці та призери турниру визначалися у десяти вагових категоріях. Вік учасників - до сімнадцяти років. У ваговій категорії до п"ятдесяти чотирьох кілограмів у фіналі зійшлися маріуполець Владислав Пастухов з філіалу донецького училища олімпійського резерву та Максим Байдак. Пастухов виграв перший період, але поступився у другому. У вирішальному третьому періоді він діяв краще і здобув підсумкову перемогу, ставши чемпіоном ігор.
В. Пастухов: "Легко не скажу, что прошел. Было тяжело, хорошие соперники. За первое место- было тяжелей намного, чем с предыдущими."
Напруженою стала фінальна сутичка серед борців вагою до шістдесяти трьох кілограмів. Золоту нагороду виборювали два маріупольця - Віктор Шевченко з третьої дитячо- юнацької спортшколи та Дмит ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.02.2011

У п"ятнадцятому турнирі пам"яті відомого мариупольського футболіста Івана Армяновського визначилися переможці усіх чотирьох груп. У матчі за останню путівку у півфінал у другій групі Портовик обіграв команду Титан киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча.
В першій групі боротьбу за путівку до півфіналу вела команда Прометей цеху ремонту металургійних печей комбінату імені Ілліча та футболісти Тепломережи. У поєдинку з Сигналом Тепломережа виграла з рахунком три:два, голи у складі переможців забили Денис Крицький два та Олександр Кеванашвілі.
Бухало: "Очень было тяжело играть в таких условия, техники не показали. Выигрывали, сравняли счет, потом проигрывали, переломили ход матча, достойно сыграли. "
У підсумку Тепломережа набрала з Прометеєм однакову кількість очок- по сім.
Бухало: "Сыграли с Прометеем вничью, выиграли у Азовстали и сегодня. По разнице забитых уступили Прометею."
У другій групі путівку до півфіналу виборювали у особистому про ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.02.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0