• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 25
В плавбассейне Нептун стартовал второй тур открытого чемпионата Украины по водному поло среди мужчин. В течение трех игровых дней четыре команды, среди которых и лидер нынешних соревнований ватерпольный клуб Ильичевец, проведут поединки между собой по круговой системе.
В стартовом поединке второго тура ватерполисты Ильичевца встретились с командой Киева. Несколько лет назад столичный коллектив состоял в основном из игроков- ветеранов, сейчас ситуация изменилась. Тереник - тренер: "В адрес этой команды можно сказать только положительные слова. То, что было 2-3 года назад, эти мальчики, которые сейчас в основном были на поле, им было по15-16 лет, они были зелеными новичками, с ними легко разбирались, основную нагрузку несли ветераны. Сейчас осталось 2 ветерана, а эти ребята подросли."
В первом периоде сначала соперники играли на равных, счет был три:три, хотя потом ильичевцы и забили ещё два гола. В дальнейшем преимущество мариупольской команды росло и к финальной сирене до ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

Чемпіон світу з тайського боксу Олександр Олейник вдало розпочав виступ на змаганнях у російському місті Казань. Міжнародний проект під назвою Татнафтаарена, у якому бере участь маріуполець, розрахований майже на весь рік. На турнірі у Казані спортсмени виступали за правилами Ка- один, які поєднують у собі кікбоксінг та тайський бокс. За словами Олександра Олейника ці правила незначно відрізняються від правил тайського боксу: "В принципе это похожие правила, правила К-1 больше мне по душе, чем тайского бокса, мне удобней так работать."
Олександр Олейник розпочав виступ на турнірі з однієї восьмої фіналу у ваговій категорії до вісімдесяти кілограмів. Його суперником на цій стадії змагань був голандський спортсмен Ерол Кьонінг.
О. Олейник : "Подготовка была обычной, 2 тренировки в день, просматривали его поединки в Интернете, готовились под него. "
Сама зустріч проходила у напруженій боротьбі і завершилася достроково.
О. Олейник: "Противник мой- резвый, неудоб ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

Завершився чемпіонат Маріуполя з шахів серед ветеранів віком понад п"ятдесят років. У змаганнях взяли участь тридцять чотири шахиста. Переможець та призери представлятимуть наше місто на обласному чемпіонаті.
Учасники чемпіонату зіграли дев"ять турів. До останнього тривала запекла боротьба за перше місце. Володимир Панін після перших семи турів знаходився у лідируючий групі, маючи п"ять очок з семи можливих.
В. Панін: "Борьба на этот раз сложная была, упорная. Есть элемент везения. 50 на 50. Партия с Гумичем мне понравилась, я пожертвовал 2 пешки, стало страшно, но получилась красивая атака."
Серед претендентів на нагороди чемпіонату був і Володимир Міснікевич, який розповів, що стартував у чемпіонаті з поразки, але потім набрав переможну ходу і у підсумку показав четвертий результат- шість з половиною очок.
В. Міснікевич: "Хороший уровень, крепкие перворазрядники, кмс, мог бы быть сильнее, могли участвовать 5 человек кмс, прошлогодний чемпион Шепелев."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

Маріупольський майстер тхеквондо зі спортклубу "Пекхо" Олександр Левинчук став призером двох престижних турнірів. У Дніпропетровську він посів друге місце, а на змаганнях у Швеції здобув бронзову нагороду. Турніри у Дніпропетровську та шведському місті Треленборг мали важливе значення для майстра спорту України, дев"ятнадцятирічного Олександра Левинчука - каже тренер хлопця.
Платонов: "Эти соревнования являются отбором для попадания в сборную страны для участия в ЧМ, который пройдет в апреле 27-го в Китае."
У Дніпропетровську з явною перевагою Олександр виграв три боя та на фінальний поєдинок не вийшов. А у Швеції маріупольський спортсмен у ваговій категорії до сімдесяти чотирьох кілограмів після чотирьох поспіль перемог у півфіналі зустрівся з представником Туреччини.
О. Левинчук: "В принципе тяжелый бой был, турок- чемпион Европы, много взрослее меня. Я выигрывал 8:6, но турики подали протест."
Судді задовільнили протест турецької делегації і прийняли сумн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

На чемпіонаті України маріупольські борці греко- римського стиля вибороли шість нагород. Зокрема золоті медалі завоювали Сергій Красильников у ваговій категоріїї до шістдесяти шести кілограмів та Денис Задачін серед спортсменів вагою до п"ятидесяти кілограмів.
У Черкасах виступали майже двісті борців греко-римського стиля з усієї Украині. Маріуполь на чемпіонаті країни представляли понад тридцать спортсменів. Їх медальний здобуток- дві золотих, дві срібних та дві бронзових нагороди. Серед атлетів вагою до шістдесяти шести кілограмів перше місце зайняв представник СК Азовмаш Сергій Красильников.
Р. Аджи: "Особенно порадовал Красильников. Проявил волю, характер, доказал, что он самый сильный. Сейчас он на сборе в Киеве, готовится к турниру в Венгрии."
Ще одну золоту нагороду завоював у Черкасах Денис Задачін у ваговій категорії до п"ятдесяти кілограмів. У фіналі він впевнено переміг іншого маріупольця Сабіра Сабірова.
Д. Задачін: "Две схватки я боролся, в фина ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

В Маріуполі вперше пройшов легкоатлетичний турнір на призи відомого маріупольського фахівця, заслуженого тренера України Володимира Попова. У змаганнях на манежі МСК Азовецьвзяли участь біля ста легкоатлетів з п"яти міст.
Легкоатлети з Торезу, Костянтинівки, Тернополя, Луганська та Маріуполя взяли участь у турнірі, призи до якого встановив заслужений тренер України Володимир Попов.
В. Попов: "Я болею за легкую атлетику города, хотелось, чтобы был турнир на уровне, стал республиканским. "
У змаганнях взяли участь легкоатлети віком дванадцять- п"ятнадцять років. Вони визначали переможців у двоборствах, які включали по дві бігові дисципліни, або стрибки у довжину та потрійний.
В. Попов: "В этом возрасте проводится чемпионат Украины по связкам двоеборным. Я решил, чтобы их подтолкнуть, чтобы увидели перспективу своих детей."
Серед дівчат Валерія Гаврюшова зі спортклубу Азовмаш спочатку перемогла у забігу на шістдесят метрів, показавши час вісім і сім деся ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.02.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0