• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 11
Ватерполісти багаторазового чемпіона України - клуба Іллічівець, готуючись до матчів другого туру чемпіоната країни, провели тренувальний збір у словацькому місті Кошице.
Ватерпольний клуб Іллічівець провів тренувальний збір у місті Кощице, яке є центром словацького водного поло. У тренуваннях та товариських зустрічах з місцевими клубами взяли участь чотирнадцять ватерполістів команди.
О. Обединський: "Основная цель- получение игровой практики, готовились к сбору с прошлого года, договорились играть с ними."
У Кошице Іллічівець тренувався і проводив по три гри у день, одну утром, та дві- ввечері. Суперниками маріупольців були чемпіон Словаччини клуб Хорнетс Кошице, срібний призер -команда Академік та п"ята команда словацького чемпіонату.
О. Обединський: "Все команды интересные, сбор полезен, больше таких игр и команду было бы не узнать. Было тяжело , но никто не стонал"
Один з молодих гравців маріупольської команди, нападник Максим Ратков не вперше по ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

В чемпіонаті Маріуполя з руського більярду у розділі "Динамічна піраміда" взяли участь понад тридцять майстрів цієї гри. У фінал змагань вийшли найсильніші - це Кирило Гринюк та Михайло Кім.
У чемпіонаті Маріуполя з руського більярду у розділі Динамічна піраміда, який проходив у клубі "Звёздный", виступали тридцять два учасники. Один з наймолодших гравців, чотирнадцятирічний Валерій Каракай напередодні цих змагань вдало виступив у міжнародному турнірі у місті Антрацит, хоча і не став там призером: "Мне давал мастер-класс чемпион мира, играл с чемпионом Украины Павенко."
Чемпіонат Маріуполя Валерій Каракай розпочав з перемоги над Олександром Кулішом з рахунком три:нуль: "Я бы не сказал, что была тяжелая игра, опыт дает о себе знать, не было сложностей особых."
Валерій Каракай вийшов у півфінал змагань, де програв і посів остаточне третє місце, як і ще один учасник чемпіонату- Глеб Ратман. А у фіналі зійшлися Кирило Гринюк та Михайло Кім. Впевнено переміг Гринюк з ра ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

В місті Жданівка пройшли змагання Кубка Донецької області з пауерліфтингу серед юнаків та дорослих. У них взяли участь і три спортсмени маріупольського атлетичного клубу Геркулес.
У місті Жданівка виступали три спортмени маріупольського атлетичного клубу Геркулес, а взагалі у змаганнях з жиму лежачи взяли участь десять команд. Перший раз спортсмени виходили на поміст без спорядження.
Мамій: "Тем и было сложно, что спортсмены привыкли выступать в майках, а тут показали, на что способны. Майка помогает, увеличивает результат."
Кандидат у майстри спорту Дмитро Хаджинов виступав у ваговій категорії до ста п"яти кілограмів. Він показав кращий результат, випередивши другого призера змагань на дванадцять з половиною кілограмів: "Закончил с результатом 182,5 кг. Доволен, что этого хватило для победы, а результатом недоволен."
Ще один маріуполець, кандидат у майстри спорту Олег Калашніков серед атлетів вагою до дев"яносто трьох кілограмів показав у жиму лежачи другий ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

Відбулися півфінальні поєдинки дев"ятого розіграша Кубка Маріуполя з міні- футболу. У спортзалі ПДТУ збірна комбінату імені Ілліча зустрілася з іллічівською командою Титан, а футболісти "Добро і воля" з селища Мелекіно зіграли з командою Джузеппе.
Спочатку пройшла гра двох іллічівських команд- Титана з киснево- конвертерного цеху та збірної комбінату. Відкрили рахунок забитих голів футболісти Титана- це Валерій Погорецький завдав влучного удару. В"ячеслав Тараненко та Євген Шаруда у відповідь двічі вразили ворота Титана. Футболісти киснево- конвертерного цеху спромоглися рахунок зрівняти-два:два, але на перерву команди пішли за результатом три:два на користь іллічівської збірної. На початку другої половини гри Титан мав змогу рахунок зрівняти, але Погорецький з пенальті пробив мимо воріт. У подальшому тричі забивали гравці збірної комбінату, один з них в активі Олександра Мазуренка.
О. Мазуренко : "Начало было тяжелое, никто не хотел уступать, хотя мы одна команда. Матч б ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

В чемпіонаті Мариуполя з шахів серед ветеранів, який проходить у міському шаховому клубі, зіграно вже чотири тури. Одноосібним лідером змагань є працівник комбінатe імені Ілліча Михайло Євлоєв - він переміг в усіх чотирьох партіях.
Цього року у чемпіонаті Мариуполя серед ветеранів виступають тридцять чотири шахистів віком понад п"ятдесят років. Вони грають за швейцарською системою дев"ять турів.
В. Пономарчук: "Претендентов на призовое место 10 человек. Будет борьба идти до последнего тура."
Після трьох зіграних турів стовідсотковий результат -по три перемоги- мали два учасника змагань. Це працівник відомчої воєнізованої охорони комбінату імені Ілліча Михайло Євлоєв та Роман Донськой. У четвертому турі вони зустрілися за дошкою поміж собою. Михайло Євлоєв переміг суперника та став одноосібним лідером зі стовідсотковим результатом - чотири очки. Ще дві пари у цьому турі склали найближчі переслідувачі лідерів. Зокрема Олександр Сладков грав білими фігурами з Юрієм Че ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

Футболісти команди Іллічівець- два продовжують підготовку до весняної частини першості України у другій лізі. У черговому товариському поєдинку друга маріупольська команда вдома зустрілася з учасником чемпіонату Донецької області серед аматорів.
У гості до іллічівців приїхала команда Конті з Костянтинівки. Вже шостий рік її очолює відомий у минулому нападник донецького Шахтаря Віктор Грачов: "Ребята все из области собраны- Макеевка, Донецк, Дружковка, из Константиновки 6 человек играет."
Зустріч, яка проходила на штучному газоні спорткомплексу Іллічівець, пройшла у напруженій боротьбі, гості краще провели першу частину поєдинка, забив гол у ворота господарів поля. Після перерви ініціативою заволоділи іллічівські футболісти. Сергій Сніцарев зрівняв рахунок, а потім Немір Шабан провів у ворота команди Конті і переможний м"яч.Отже остаточний рахунок два:один на користь Іллічівця-два.
С. Сніцарев: "Доволен как бы, команда сыграла хорошо, вышел во втором тайме, тоже что ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0