• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 04
Стартував п"ятнадцятий традиційний турнір пам"яті відомого маріупольського футболіста Івана Армяновського. Цього року у змаганнях беруть участь шістнадцять колективів. Турнір триватиме майже місяць, а переможець стане відомий двадцять сьомого лютого.
У шістдесяті роки минулого сторіччя Іван Армяновський був відомим маріупольським футболістом, потім тренером. Вже п"ятнадцятий рік поспіль кращі маріупольські аматорські футбольні колективи проводять турнір на його пам"ять.
О. Тохтарь: "Ивана отличала большая любовь к футболу, не меркантильная, не ради денег или библиотеки, а просто чистая любовь."
Останні роки кількість команд у турнірі постійно зростає, у цьому році не всі бажаючи змогли виступити у змаганнях.
Якушевський: "Популярность турнира растет из года в год. Начинали турнир 6 команд, сегодня желающих- 25 команд, но мы не меняем формат- 16 участников."
Команда Прометей цеху ремонта металургійних печей комбінату імені Ілліча завжди бере участь у ц ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.02.2011

В місті Костянтинівка відбувся чемпіонат Донецької області з греко- римської боротьби серед молодших юнаків віком до 15-ти років. Більшість перших місць посіли спортсмени Маріуполя. Наше місто на змаганнях представляли дві спортшколи.
У чемпіонаті області взяли участь спортсмени віком до п"ятнадцяти років, яки визначали чемпіонів у десяти вагових категоріях. Сім золотих нагород вибороли у Костянтинівці борці спеціалізованої дитячо- юнацької спортшколи олімпійського резерва імені Геннадія Узуна. Ще десять борців цієї школи стали призерами змагань. Олександр Корона виступав на чемпіонаті серед борців вагою до сімдесяти трьох кілограмів, виграв три сутички і став чемпіоном турніру.
О. Корона: "Финальную встречу провел с мальчиком из Мариуполя, я с ним раньше боролся 2 раза. Финальную встречу выиграл, первый период- 1:0, второй- 6:0."
На цих змаганнях вдало виступили і два борця маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. Андрій Меркулов, категорія ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.02.2011

В маріупольскому міському шаховому клубі за численими проханнями батьків юних маріупольців після дворічної перерви відновилися заняття дитячої групи з шахів. Про те, хто та як їх буде проводити і йшла мова на спеціальній прес-конференції.
У Маріуполі шахи завджи були популярні. Заступник голови міської федерації шахів Володимир Гутніков вважає, що за дитячими шахами- майбутнє цього виду спорта у нашому місті.
Гутніков: "Город Мариуполь- шахматный, у нас 2 чемпиона мира. Если у нас будут дети, значит в перспективе будем ждать высоких показателей на уровне города и мира."
Депутат міськради по восьмій виборчій дільниці Яна Одинцова продемонструвала присутнім журналістам листа з численими підписами батьків, у якому вони закликають міську владу разом з управлінням з фізичної культури та спорту відновити заняття дітей у шаховому гуртку і розповіла, що вже зроблено у цьому напрямку: "Нами было принято решение вернуть пока 0,5 ставки тренера в ГШК. Говорят, что дети занима ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.02.2011

Футбольний турнір, у якому грали чемпіони обласних змагань зі сходу та півдня України, завершився перемогою маріупольської команди. На полі зі штучним покриттям спорткомплексу Іллічівець у фінальному двобої зійшлися Портовик та Торпедо з Миколаєва.
Переможці попереднього етапу у двох групах згідно з регламентом змагань виходили зразу ж до фіналу. Отже у головному поєдинку турніра зустрілися мариупольський Портовик та чемпіон Миколаївської області- Торпедо з Миколаєва. У першому таймі гравець господарів поля Сергій Рогаля забив гол у ворота гостей- один:нуль. Ще до перерви Давид Акопян перевагу Портовика подвоїв. У другому таймі гра йшла на рівних, миколаївська команда не змогла забити з одинадцятиметрової позначки. Так що рахунок два:нуль на користь Портовика і став остаточним. Маріупольська команда, як переможець турніру, отримала Кубок та золоті нагороди. Крім того воротар Портовика Сергій Головін став кращим воротарем турніру.
Головін: "Такой турнир очень интересный, я ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.02.2011

У селищі Мігово Черніговської області відбувся чемпіонат України з гірськолижного спорту серед ветеранів та аматорів. Серед учасників замань були і три маріупольських спортсмени. Їх здобуток- дві срібних та одна бронзова нагороди.
Максим Долгіх виступав у чемпіонаті серед ветеранів у двох дисциплінах - гігантському та спеціальному слаломі- і в обох був претендентом на нагороди: "Слалом- дисциплина специфическая, техническая, опыта у меня мало, был вторым- доволен."
Драматично для Максима проходили змагання у гігантському слаломі. Після першої спроби він лідирував, випереджаючи найближчого суперника на три секунди: "Во второй допустил ошибку, падение, закончил дистанцию, мог быть первым, в итоге- четвертый."
Максим Лесовий займається гірськолижним спортом з дитинства, прилучили його до лиж батьки: "C 4 лет приобщили к лыжам, это стало стилем жизни, смыслом жизни, без этого никуда не деться. Занимаюсь, катаюсь, 3 года выступаю на всеукраинских соревнованиях."
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.02.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0