• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 11 » Кубок Маріуполя з міні-футболу
Кубок Маріуполя з міні-футболу
12:49
Відбулися півфінальні поєдинки дев"ятого розіграша Кубка Маріуполя з міні- футболу. У спортзалі ПДТУ збірна комбінату імені Ілліча зустрілася з іллічівською командою Титан, а футболісти "Добро і воля" з селища Мелекіно зіграли з командою Джузеппе.
Спочатку пройшла гра двох іллічівських команд- Титана з киснево- конвертерного цеху та збірної комбінату. Відкрили рахунок забитих голів футболісти Титана- це Валерій Погорецький завдав влучного удару. В"ячеслав Тараненко та Євген Шаруда у відповідь двічі вразили ворота Титана. Футболісти киснево- конвертерного цеху спромоглися рахунок зрівняти-два:два, але на перерву команди пішли за результатом три:два на користь іллічівської збірної. На початку другої половини гри Титан мав змогу рахунок зрівняти, але Погорецький з пенальті пробив мимо воріт. У подальшому тричі забивали гравці збірної комбінату, один з них в активі Олександра Мазуренка.
О. Мазуренко : "Начало было тяжелое, никто не хотел уступать, хотя мы одна команда. Матч был принципиальным, мы- друзья- соперники. Бужин- лидер наш, здорово сыграли лидеры. "
Остаточний рахунок матчу шість:два на користь іллічівської збірної. У складі переможців по два голи забили В"ячеслав Тараненко ті Ігор Безлуцький.
І. Безлуцький: "Превзошли в том, что у нас больше опыта, играем 8 лет одной командой. Там ребята помоложе."
У другому півфіналі зустрілися команди Джузеппе та "Добро і воля" з Мелекіно.
І. Безлуцький: "Не секрет, все хотят сильный финал, чтобы с нами играло ДиВО, скорее так и будет. Но Джузеппе тоже сильная команда."
Команда Добро і воля перемогла футболістів Джузеппе з рахунком п"ять:чотири і у фіналі одинадцятого лютого зустрінеться зі збірною комбінату імені Ілліча. А у поєдинку за третє місце зіграють Титан та Джузеппе.
Олександр Капустян
Просмотров: 941 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0