• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Февраль » 4 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
15:21
В місті Костянтинівка відбувся чемпіонат Донецької області з греко- римської боротьби серед молодших юнаків віком до 15-ти років. Більшість перших місць посіли спортсмени Маріуполя. Наше місто на змаганнях представляли дві спортшколи.
У чемпіонаті області взяли участь спортсмени віком до п"ятнадцяти років, яки визначали чемпіонів у десяти вагових категоріях. Сім золотих нагород вибороли у Костянтинівці борці спеціалізованої дитячо- юнацької спортшколи олімпійського резерва імені Геннадія Узуна. Ще десять борців цієї школи стали призерами змагань. Олександр Корона виступав на чемпіонаті серед борців вагою до сімдесяти трьох кілограмів, виграв три сутички і став чемпіоном турніру.
О. Корона: "Финальную встречу провел с мальчиком из Мариуполя, я с ним раньше боролся 2 раза. Финальную встречу выиграл, первый период- 1:0, второй- 6:0."
На цих змаганнях вдало виступили і два борця маріупольської комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. Андрій Меркулов, категорія до шістдесяти шести кілограмів, став бронзовим призером турниру, а Святослав Волковицький виграв перше місце у категорії до ста кілограмів. На шляху до золотої медалі він переміг чотирьох суперників.
Матійченко - тренер: "Выиграл все их на туше, схватки яркие, красивые, все схватки заканчивал бросками, зрелищно."
Сам Святослав Волковицький, якого тренують Юрій Пантазі та Андрій Матійченко, відзначив, що перемога далася йому нелегко, але він був впевнений у своїх силах: "Я думаю, отборолся хорошо. Попались хорошие соперники, сильные, тяжелее всего было с парнем из Донецка, он занял второе место, я- первое."
Попереду на маріупольських борців цього віку очикують зональні змагання чемпіонату України на початку березня, які відбудуться у Запоріжжі.
Олександр Капустян
Просмотров: 842 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0