• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 10
В Палаці металургів завершився чемпіонат Донецької області з армрестлінгу. Тридцять п"ять майстрів боротьби на руках виборювали перемогу у чотирьох вагових категоріях окремо правою та лівою руками. У командному заліку зі значною перевагою усіх випередили спортсмени спортклубу Іллічівець.
Це вже четвертий чемпіонат області з армрестлінгу. У змаганнях, які проходили у палаці Металургів, взяли участь тридцять п"ять спортсменів з Волновахи, Дзержинська, Харцизська, Донецька та інших міст області. Вони визначали чемпіонів у чотирьох вагових категоріях.
Баландін: "Есть новые ребята из Макеевки, поменялась команда нашего СК, есть новые люди. Думаю, они себя покажут , на что они способны, занимаясь в тренажерных залах. Должна быть яркая борьба".
У ваговій категорії до семидесяти кілограмів перше місце вибороли маріупольці: лівою рукою- Іван Бібіков з СК Азовсталь та правою іллічівець Леонід Ююкін. У наступній категорії до вісімдесяти кілограмів найсильнішим як правою, так і ліво ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.03.2010

У турнірі зі швидких шахів серед жінок взяли участь вісімнадцять учасниць. Вони грали за швейцарською системою у сім турів. На обмірковування ходів у партії кожній відводилося по п"ятнадцять хвилин. Перше місце зайняла кандидат у майстри спорту, працівниця аглофабрики комбінату імені Ілліча Ольга Агудова, в неї шість очок. Стільки ж набрала і Катерина Безбородова, за додатковими показниками в неї друге місце. На третьому Катерина ВасилЕнко, у якої чотири з половиною очка.
Добавил: Portokali | Дата: 10.03.2010

Баскетболісти Азовмашу у черговому поєдинку чемпіонату України серед команд Суперліги вдома перемогли дніпропетровський Дніпро. Після половини гри господарі майданчика поступалися дніпропетровцям десять очок, але не розгубилися і таки спромоглися виправити ситуацію. Перед заключним періодом вже Азовмаш знаходився попереду у рахунку- вісімдесят:сімдесят вісім, а у останні десять хвилин маріупольська команда ще збільшила свою перевагу. Фінальна сирена зафіксувала перемогу Азовмашу з рахунком сто чотири на дев"яносто шість. У складі господарів по двадцять п"ять очок набрали Діметріус Александер та Рамел Каррі. Двадцять одне очко на рахунку Олександра Скутельника. Після цієї зустрічі Азовмаш посідає шосте місце у турнірній таблиці, а продовжує лідирувати столичний Будівельник.
Добавил: Portokali | Дата: 10.03.2010

Сьогодні Маріуполь відвідали представники УЄФА, щоб переконатися - наскільки місто готове до прийому іноземних уболівальників чемпіонату Євро-2012. Як повідомив начальник міського управління культури і туризму - Костянтин Ткаленко- зараз до приїзду футбольних фанатів готуються всі маріупольські готелі, яких налічується порядка десяти. Не знімається з порядку денного й питання, пов'язане з роботою так званих «плавучих готелів». У планах маріупольської влади - оренда російських теплоходів типу "річка-море" 4-го - 5-го класу комфортності, що курсують по Дону, які при необхідності можуть розмістити в Маріупольському порту. Поки інспектори відвідали три готелі міста – «спартак», «Гранд-готель» та «Європейську». Нагадаємо, що на Чемпіонат Європи по футболу Євро-2012 Донецьк чекає на прибуття 30 тис. гостей.
Добавил: Portokali | Дата: 10.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0